BEĞİDER ve Kimse Yok Mu'dan Bismilli öğrencilere yardım eli

07 Aralık 2012 Cuma 10:08
BEĞİDER ve Kimse Yok Mu'dan Bismilli öğrencilere yardım eli






DİYARBAKIR (CİHAN)- Bismil Eğitimciler Derneği(BEĞİDER) ve Kimse Yok Mu Derneği Diyarbakır Şubesi, TOKİ İlköğretim Okulu'nda okuyan ve güreş sporuyla ilgilenen öğrencilere gıda, giyecek ve ayakkabı yardımında bulundu.

TOKİ İlköğretim Okulu'nda okuyan 10 kız ve 15 erkek öğrenciye gıda, giyecek ve ayakkabı yardımında bulunan BEĞİDER ve Kimse Yok Mu Derneği Diyarbakır Şubesi, ayrıca Gençlik Spor ve Hizmetleri İl Müdürlüğü'ne bağlı milli takım antrenörü Abdulkadir Bıçak desteğiyle öğrenciler Güreş Sporuna hazırlanmasına yardımcı oluyor. Amaçlarının ata sporuna sahip çıkmak olduğunu belirten Milli Eğitim Şube Müdürü Şemsettin Arpas, Ata sporunu yeni nesillere sevdirmeyi ve yaşatmayı gaye ediyoruz. Bismil ilçesinde de güreş sporunun olması gurur verici. dedi.

BEĞİDER Başkanı Tansel Atar, fiziki ihtiyaçların insan hayatında çok önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Eğitim ve öğretimde başarıyı sağlamada, fiziki ihtiyaçların karşılanmasının önemli bir faktör olduğunu vurgulayan Başkan Atar, şöyle konuştu: Çevremize baktığımızda bir tarafta üzerinde kaliteli markalardan elbisesi, ayakkabısı olanlar, diğer bir tarafta da yırtık elbise ve ayakkabı giyen çocuklarımız var. Bunlar içimizi sızlatan durumlar. Onun için bu durumun farkına varıp bu konuda yardım çalışmalarını başlatan değerli arkadaşlarıma ve bu çalışmada bizlere malzeme göndererek destek veren Kimse Yok mu Derneği Diyarbakır Şubesi'ne teşekkür ederim.

Konuşmaların yapılmasından sonra paketler, gönüllü dernek üyeleri tarafından maddi durumu iyi olmayan öğrencilere dağıtıldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.