Beşiktaş´ı 64-60 yenen Galatasaray Medical Park 8´de 8 yaptı

02 Aralık 2012 Pazar 18:17
Beşiktaş´ı 64-60 yenen Galatasaray Medical Park 8´de 8 yaptı






İSTANBUL (CİHAN)- Galatasaray Medical Park, Beko Basketbol Ligi sekizinci haftasında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki mücadeleyi 64 - 60 kazanan sarı - kırmızılı ekip yenilgisiz liderliği sürdürdü.

Galatasaray Medical Park bu galibiyetle normal sezon en iyi başlangıç rekorunu sekiz maça çıkardı. Maçtan sonra sarı - kırmızılı ekipte büyük sevinç yaşandı.

Galatasaray Medical Park Başantrenörü Ergin Ataman, maç sonunda yaptığı açıklamada, Maça istediğimiz tempoda başladık. Özellikle ilk devrede çok iyi baskı kurarak çok iyi savunma yaptık ve Beşiktaş´ı 25 sayıda tuttuk. Ancak hücumda bir türlü istediğimiz atışları sokamadık, doğru atışlardan yararlanamadık. diyerek şunları söyledi:

İlk yarıda oynanan basketbolun skoru bana göre en az 20-25 fark olmalıydı. İkinci yarının başında rüzgar tersine döndü ve Beşiktaş´ı maça ortak ettik. Son periyota kadar da oyunu hep biz önde götürdük, son 3 dakikaya da 13-14 sayı öne geçmeyi başardık. Kenardan gelen oyunculardan katkı alamayınca maç istemediğimiz bir noktaya geldi.

Sonuç olarak derbi kazandık ve yenilgisiz liderliğimizi sürdürdük. Galatasaray taraftarı hiçbir kötü davranışta bulunmadan bize çok büyük destek verdiler. Takımda gerçek performansını ortaya koyan tek oyuncu David Hawkins´ti. Oyun kuruculardan hiçbir verim alamadık.

Galatasaray Medical Park'ın başarılı oyuncularından Engin Atsür ise yaptığı açıklamada, Öncelikle Beşiktaş´ı mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Zor geçeceğini biliyorduk. Hücumda çok iyi oynadığımız söyleyemeyeceğim. Savunmamızla maçı kazanmayı bildik. Centilmence bir maç oldu. Önemli bir galibiyet aldık, belki daha farklı olabilirdi. dedi.

BEŞİKTAŞ'TA ERMAN KUNTER TOP KAYIPLARINDAN ŞİKAYET ETTİ

Beşiktaş Başantrenörü Erman Kunter ise Maçın başında geriye düştük ve bunu kapatması da zordu. Maçı kazanacak gibi olduk ama çok top kaybettik. Hızlı oynamaya çalışıyoruz, tempoyu artırdıkta top kaybetmeye başlıyoruz. Bugün 17 top kaybettik, böyle bir maçta bu kadar top kaybı kabul edilemez. Yine de takımda ümit verici gelişmeler de var. Bugüne kadar hiçbir lig maçında etmediğimiz kadar çok mücadele ettik. Bu iyi bir sinyal. dedi.

Beşiktaş'ın oyuncularından Patrick Christopher ise Oyuna çok yavaş başladık. Savunmada iyiydik ama çok top kaybettik. İkinci yarıda onların seviyesinde oynayabileceğimizi gösterdik. Ama hatalarımızdan iyi faydalanmayı bildiler. Biz de fırsatları tam olarak değerlendiremediğimiz için kaybettik.Bugün hücumda iyi değildim ama her zaman inişleriniz ve çıkışlarınız olabilir. Henüz aralık ayında ve önümüzde çok uzun bir zaman var. diye konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.