Bodrum'da gece operasyonu: Kaçak FETÖ'cü SAT komandolarına operasyon

Türkiye'yi kaosa sürükleyen darbe girişiminin ardından, silahlı kalkışma içinde aktif olarak yer alan SAT komandolarının yakalanması için Bodrum'da havadan, kara ve denizden operasyon düzenleniyor.

24 Temmuz 2016 Pazar 23:26
Bodrum'da gece operasyonu: Kaçak FETÖ'cü SAT komandolarına operasyon






Bodrum'da gece operasyonu: Kaçak FETÖ'cü SAT komandolarına operasyon


Son Dakika Haber, FETÖ'cü yapılanmanın Marmaris'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik suikast planı içinde yer alan silahlı SAT komandrolarına yönelik operasyon düzenleniyor. Bölgeden gelen haberlere göre, Akşam saat 21.00'de Bodrum Türkbükü yakınlarında devam eden operasyona havadan helikopterler de destek veriyor.

DENİZDEN, KARADAN VE HAVADAN OPERASYON

Muğla'nın Bodrum ilçesinin Göltürkbükü koyu üzerinde saat 21.00 sıralarında uçan askeri helikopter ile denizdeki sahil güvenlik botu heyecan yarattı. Türkbükü'nde başlayan hareketlilik, Cennet Koyu'nda da görülüyor.

Hareketliliğin resmi olarak belirtilmemesine rağmen, 15 Temmuz darbe girişiminin olduğu gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te bulunduğu otele baskın yaptıktan sonra kaçan FETÖ/PDY terör örgütü mensubu darbeci suikastçi askerlere yönelik olduğu tamin ediliyor. Ayrıca Marmaris ve Datça bölgesinde de aramaların devam ettiği öğrenildi.

ASKERİ HELİKOPTERLER ORMANLIK ARAZİYİ İZLİYOR

Cennet Koyu sahilde bulunan lüks tekneler, Sahil Güvenlik botları tarafından bölgeden uzaklaştırıldıktan sonra, bölge yeniden deniz trafiğe açıldı. İki askeri helikopterin Göltürkbükü ve Cennet Koyu arasında olan tüm ormanlık araziyi izlemeye devam ettiği dikkat çekti.

Bodrum Profesyonel Otelciler Derneği Başkanı (BOYD) Serdar Karcılıoğlu, 15 Temmuz darbe girişiminin olduğu gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te bulunduğu otele baskın yaptıktan sonra kaçan FETÖ/PDY terör örgütü mensubu darbeci suikastçi askerlere yönelik, polis, jandarma ve sahil güvenlik ekiplerinin yaptığı rutin operasyonlardan biri olduğunu tahmin ettiklerini söyledi.

Karcılıoğlu "Biraz önce üzerimizden uçan askeri helikopter ile denizdeki sahil güvenlik botunun arama yaptığını öğrendik. Ayrıca turistik otellere ve orman içine giden yollar kontrol altına alınmış durumda, operasyon sürüyor" dedi.
Anahtar Kelimeler:
HaberSon Dakika Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.