Bursasporlu futbolcuların tek hedefi iki maç üst üste kazanmak

05 Aralık 2012 Çarşamba 16:22
Bursasporlu futbolcuların tek hedefi iki maç üst üste kazanmak






BURSA (CİHAN)- Bursaspor'un başarılı oyuncuları Basser ve N'Diaye, bu sezon iki maç üst üste kazanamamanın sıkıntısını yaşadıklarını söylediler. Tek hedeflerinin seri yakalamak olduğunu belirten iki oyuncu, bu sayede lidere yaklaşabileceklerini kaydettiler.

İki futbolcu, Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Bursaspor'un Faslı defans oyuncusu Basser, hafta sonu karşılaşacakları Orduspor'u yenmeleri gerektiğini kaydetti. Yetenekli futbolcu, şu değerlendirmeyi yaptı:

Çok önemli bir maç bizim için. Şuan ligde beklediğimiz konumda değiliz. İyi durumda değiliz. Bu maçı muhakkak iyi organize olarak kazanmak istiyoruz. Bununla ligde galibiyetler serisi yakalayıp ligde iyi duruma gelmek istiyoruz.

Basser, lig başından bu yana 8 farklı isimle oynamasının kendisini nasıl etkilediği yönündeki soruya ise Şuan için bizim için problem olmuyor. Bütün oyuncularla antrenman yapıyoruz. Elimizden geldiğinin en iyisini Bursaspor'a vermek istiyoruz. diye cevap verdi.

Faslı oyuncu, Bursaspor'un istikrarsız gidişinin nedenleri konusunda yaptığı açıklamada da Bir maçı kazandıktan sonra hemen ertesinde bir galibiyet göstermeniz gerekiyor. Bu sene bunu yapamıyoruz. Bu beni de hayal kırıklığına uğratıyor. Çünkü nedenini bilmiyoruz. Bir galibiyet serisi yakalamayı çok istiyoruz. ifadelerini kullandı.

BURSASPOR AMBLEMİNİ TAŞIMAK BÜYÜK BİR ZEVK

Basser, Bursaspor logosunu tüm eşyalarında taşıması konusunda ise Bursa'da oynuyorum. Bursaspor benim için çok önemli bir kulüp. Eski kulübümde de böyle bir şey yoktu ama burada Bursaspor amblemini taşımak, göstermek benim için büyük bir zevk. yorumunda bulundu.

ORDUSPOR'U YENER, SONRAKİ HAFTA YENİLİRSEK OLMAZ

Başarılı defans oyuncusu, lig sonu hedeflerini anlatırken ise Biz Bursaspor olarak ligi en üst seviyede bitirmek istiyoruz. Ama bu hafta Orduspor'u yener, sonraki hafta yenilirsek bunu yapamayız. Yani yapmamız gereken bir seri başlatmak. Bizim tek istediğimiz şuan bu. şeklinde görüş bildirdi.

N'DİAYE: İSTİKRARSIZ SONUÇLAR DEVAM EDERSE LİDERE YAKLAŞAMAYIZ

Bursaspor'un başarılı orta saha oyuncusu N'Diaye ise Orduspor maçını kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Yetenekli futbolcu, Kazanmak zorundayız. Lider olan takıma daha yaklaşamadık. Böyle istikrarsız sonuçlar alırsak da lidere yaklaşamayız. dedi.

N'Diaye, Belluschi ile uyumu konusunda ise Çok iyim. Benim sorunum yok. Her gün daha iyi tanıyoruz. İkimiz de akıllı olmaya çalışıyoruz. açıklarımızı kapatmaya çalışıyoruz. diyerek şöyle devam etti:

Bir türlü istikrarı yakalayamıyoruz. Nedeni belli değil. Biz bu ligde en iyi ekiplerden biriyiz. Ama bunu herkese göstermemiz gerekiyor.

PİNTO ÇOK BÜYÜK BİR EKSİKLİK

N'Diaye, Pinto'nun yokluğunun takımı nasıl etkilediği yönündeki bir soruyu da, Çok büyük kayıp bizim için. Sakatlandı. Çok iyi bir futbolcu. Geçen sene 6 ayda 15 gol attı. Ama yerinde oynayan diğer oyuncular da takımın geleceği için elinden geleni yapıyor. diye cevapladı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.