Cafer Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı müşavirliğine atandı

07 Aralık 2012 Cuma 15:36
Cafer Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı müşavirliğine atandı






GAZİANTEP (CİHAN)- Gaziantep İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı müşavirliği görevine atandı. Daha önce Sosyal Güvenlik Kurumu AB ve Yurtdışı İlişkiler Dairesi Başkanlığı görevinden Gaziantep Özel İdaresi Genel Sekreterliği´ne getirilen Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin´in müşaviri olarak Ankara´da görev yapacak. Yılmaz´ın yerine ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nda Şehit Yakınları ve Gazi Hizmetleri Daire Başkanı olarak görev yapan Ömer Özcan getirildi.

1994 yılında Hacettepe Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olan Yılmaz, 2005 yılında Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünde yüksek lisansını tamamladı. 2003 yılında Sağlıkta Dönüşüm Programı kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı temsilciliği görevinde bulunan ve İyi derecede İngilizce bilen Yılmaz, sırasıyla şu görevleri yaptı; Merkezi Torino'da bulunan Avrupa Eğitim Vakfı'nın İstişare Kurulunda Ülke Temsilciliği, merkezi Brüksel'de bulunan AB Cinsiyet Eşitliği Topluluk Programı Ülke Koordinatörlüğü, İşgücü Piyasası Bilgi Danışma Kurulu Üyeliği, İnsan Kaynaklarını Geliştirme Projesi Ulusal Komite Üyeliği, 2005 Ekim-2008 Şubat dönemimde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı AB Koordinasyon Dairesi Başkanlığı görevinde bulundu. 2008 Şubat-2008 Mart Sosyal Güvenlik Kurumu Rehberlik ve Teftiş Başkanlığında Başmüfettiş olarak Eğitim Komisyonu Başkanlığı yaptı.

Yılmaz, yurt içinde ve yurt dışında uzun yıllar edindiği tecrübelerini Gaziantepli hemşerilerine genel sekreterlik göreviyle hizmet ederek aktarma fırsatı buldu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.