Çemişgezek İstiklal İlköğretim Okulu'nu 'e-twinning' heyecanı sardı

06 Aralık 2012 Perşembe 13:05
Çemişgezek İstiklal İlköğretim Okulu'nu 'e-twinning' heyecanı sardı






TUNCELİ (CİHAN)- Avrupa'daki okullar arasında ağ oluşturmayı, kültürler ve çevreyi tanıma ve tanıtma, yabancı dil kullanarak öğrencilerin düzeyini arttırma, birlikte öğrenmeyi sağlama, okullar arasında işbirliğini güçlendirme ve geliştirmeyi amaçlayan 'e-twinning' projesine Tunceli'nin Çemişgezek İstikal İlköğretim Okulu´da katıldı.

Çemişgezek İstiklal İlköğretim Okulu İngilizce Öğretmeni Mustafa Kahraman´ın rehberliğinde, öğrencilerin çevreyi koruma, çevreye karşı duyarlılık konulu iletişim projesine Çek Cumhuriyeti´nde ve Polonya´da bulunan okullardan yanıt geldi. Bundan sonraki süreçte ilk olarak öğrencilerin birbirlerini tanımasının ardından, bölgedeki çevresel olaylar, gelenekler ve karşılıklı sorunlar paylaşılarak, bu konularla ilgili görsel ve yazılı materyaller internet yoluyla paylaşılacak. Okulun İngilizce Öğretmeni Mustafa Kahraman, proje tekliflerinin kabul görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; Bu çalışmamızın karşılık bulması bizleri son derece memnun etti.Öğrencilerimizin yabancı dillerini geliştirmeleri, birlikte öğrenmeleri ve farklı kültürleri tanımaları açısından güzel bir fırsat olmuştur. Projemizin devamında okulları ilçemize davet edip kültürümüzü ve bütün yönleriyle çevremizi tanıtmayı amaçlıyoruz. Bu çalışmamız öğrencilerimizde büyük bir memnuniyet ve heyecana sebep oldu. Öğrencilerimizin bu heyecanı bizlerinde motivasyonunu arttırarak, konuya karşı daha hassas ve daha duyarlı olmamızı gerektirdi. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.