CHP'li milletvekili için ASKİ'den şok rapor

Ankara'nın içme suyu tartışmalarına damgasını vuran iddanın sahibi CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın aslında evinde kuyu suyu kullandığı, şebeke suyunu da kaçak olarak çektirdiği ortaya çıktı

19 Eylül 2014 Cuma 21:18
CHP'li milletvekili için ASKİ'den şok rapor






CHP'li milletvekili için ASKİ'den şok rapor


Ankara'da suyunun hasta ettiği iddialarının ardından Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı ASKİ ekipleri, iddia sahibi kişilerin evinde inceleme yaptı. ASKİ ekiplerinin gittiği CHP milletvekili Aylin Nazlıaka'nın evinin de bulunduğu sitenin, kaçak olduğu tespit edilen kuyu suyu şebekesini söktü.  CHP'li Aylin Nazlıaka'nın oturduğu sitenin kaçak olduğu tespit edilen kuyu suyu şebekesi, belediye ekiplerince söküldü.

NAZLIAKA KUYU SUYU İÇMİŞ

Sökülen kuyu suyu şebekesi yerine şehir şebekesi bağlandı. Kaçak su kullanımı nedeniyle uygulanacak para cezası ise daha sonra site sakinlerine tebliğ edilecek.
Dün sitede yapılan incelemede kuyu suyunun klorsuz olduğu ortaya çıkmıştı. Ancak, site yönetimi bu iddiayı reddetti.
CHP'li Nazlıaka, şebeke suyundan rahatsızlandığını açıklayıp Ankara'nın suyunun kirli olduğunu ileri sürmüş, büyükşehir belediye başkanı Melih Gökçek ise Nazlıaka'yı iddiasını ispat etmeye çağırmıştı.
Son Güncelleme: 19.09.2014 21:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.