Cluj'a gelen Galatasaray çiçeklerle karşılandı

06 Kasım 2012 Salı 18:45
Cluj'a gelen Galatasaray çiçeklerle karşılandı






BÜKREŞ (CİHAN)- UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda yarın CFR Cluj ile yapacağı maç için Romanya'ya gelen Galatasaray Futbol Takımı, Cluj Napoca Havalimanı'nda coşku ile karşılandı.

Galatasaray'ı Cluj Havalimanı'nda Türkiye'nin Bükreş Büyükelçiliği Başkatipleri; Hasan Akdoğan, Barış Uçaker, Türkiye'nin Cluj Fahri Konsolosu Vasile Vita ve Romanya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Ali Rıza Koska ile çok sayıda Galatasaraylı taraftar tarafından çiçeklerle karşılandı.

GALATASARAY'IN CFR CLUJ MAÇI KAMP KADROSU

Bu arada Şampiyonlar Ligi H Grubu dördüncü maçında yarın saat 21.45'te Stadionul Dr. Constantin Radulescu'da CFR Cluj ile karşılaşacak Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı'nın Romanya'ya giden futbolcu kadrosunda şu isimler yeralayır:
Kaleci
Fernando Muslera, Ufuk Ceylan

Defans
Cris, Dany Nounkeu, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu

Orta Saha
Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Albert Riera, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Nordin Amrabat

Forvet
Burak Yılmaz, Umut Bulut, Sercan Yıldırım.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.