Cumhurbaşkanı Gül: Umarım memleket için hayırlı olur

05 Aralık 2012 Çarşamba 13:30
Cumhurbaşkanı Gül: Umarım memleket için hayırlı olur






ANKARA (CİHAN)- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, BDP'li vekillerin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin bir soruya, Bunlara söyleyecek birşeyimiz yok. Niyetlerimiz üzerinden farklı yorumlar yapılıyor, farklı şeyler çıkartıyorlar. Bekleyip görelim, inşallah memleket için hayırlı olur. dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, BDP'li vekillerin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin bir soruya, Bunlara söyleyecek birşeyimiz yok. Niyetlerimiz üzerinden farklı yorumlar yapılıyor, farklı şeyler çıkartıyorlar. Söylediklerimin ötesinde farklı yansıyor. Farklı farklı şeyler çıkarılıyor. O bakımdan birşey söylemek istemiyorum. Bekleyip görelim, inşallah memleket için hayırlı olur. diye karşılık verdi.

Cumhurbaşkanı Gül, ayrıca, Suriye'de rejimle problem olduğunu ifade ederek, bugünkü rejimin çok eskiden kalmış bir rejim olduğuna dikkat çekti. Gül, şöyle dedi: Herkes ayaklanmış durumda. Kimi gönülden ayaklanmış durumda. Rejimin yanında zannedilen farklı mezhepdekiler de muhalefet grubunda yer alıyor. Umut ediyorum, bu kaos Suriye'de uzun sürmez. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.