Cumhurbaşkanı Gül: Yapılan saldırılar tesadüf değil, bilinçlidir

15 Temmuz 2011 Cuma 14:48
Cumhurbaşkanı Gül: Yapılan saldırılar tesadüf değil, bilinçlidir






Cumhurbaşkanı Gül, Cuma namazını kıldığı Bebek Camii çıkışında vatandaşlarla tokalaştı. Bir çocuğu seven Gül, cami avlusunun çıkışında bekleyen basın mensuplarına Diyarbakır'da gerçekleştirilen saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Terörle uzun bir süredir mücadele içinde olduklarını belirten Gül, "Şunu terör örgütü de herkes de bilmesi gerekir. Devletimiz asla tehditlere, şantajlara, bu tip şiddete boyun eğmez. Bunu herkesin bilmesi lazım. Bunu yapanlar bundan bir çıkış yolu ya da medet umanların sonu daima hüsran olacaktır" diye konuştu. 

MİLLETİN BİRBİRİYLE KUCAKLAŞTIĞI VE KONUŞTUĞU BİR ZAMANDA YAPILDI
Gül, milletin tekrar birbiriyle kucaklaştığı ve konuşmaya başladığı bir zamanda yapılan bu terör saldırısının altında çok maksat aramak gerektiğinin altını çizdi. Bunların tesadüfi olmadığını ifade eden Gül, "Bunlar bilinçli olarak yapılan saldırılardır. Buna karşı devletimizin mücadelesinde en ufak bir sarsıntı olmayacaktır. Terörü bitirmek için, asla taviz vermemek için ne gerekiyorsa her şey çok kararlı bir şekilde yapılmaya devam edilecektir. Bundan kimsenin şüphe duymaması gerekir. Halkımız bunu bilmeli, bunu biliyor. Teröristler, teröre yataklık edenler, onlara sempatiyle bakanlar da devletimizin milletimizin bu kararlılığını muhakkak bilmesi gerekir" şeklinde konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.