Davutoğlu rekor kırdı: 68 mitingle fark attı

Seçim çalışmalarını, 15 Nisan'da Ankara'da seçim beyannamesi ve aday tanıtım toplantısıyla başlatan Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, kampanya kapsamında ilk mitingi 25 Nisan'da Erzurum'da yaptı.

30 Mayıs 2015 Cumartesi 11:47
Davutoğlu rekor kırdı: 68 mitingle fark attı






Davutoğlu rekor kırdı: 68 mitingle fark attı


Seçimlere bir hafta kala liderlerin meydan mitingi sayısı ortaya çıktı. Seçim çalışmalarını, 15 Nisan'da Ankara'da seçim beyannamesi ve aday tanıtım toplantısıyla başlatan Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, kampanya kapsamında ilk mitingi 25 Nisan'da Erzurum'da yaptı.

DAVUTOĞLU 68. MİTİNGİNİ DÜZENLEDİ

Van ve Kayseri mitingleriyle bugüne kadar 68 miting gerçekleştiren Davutoğlu, 81 ilin tamamına gitmeyi hedefliyor.

KILIÇDAROĞLU 51 MEYDAN'DA KONUŞTU

Miting maratonuna 26 Nisan'da Edirne'den başlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dünkü Kütahya, Bilecik, Sakarya ve Düzce mitingleriyle birlikte bugüne kadar 51 miting düzenledi.
Kılıçdaroğlu, il mitinglerinin yanı sıra İskenderun, Tarsus, lüleburgaz gibi büyük ilçelerde de seçmenle buluştu.

BAHÇELİ 37 MİTİNG'TE HALKA SESLENDİ

Seçim kampanyasını 6 Mayıs'ta Çankırı'da başlatan Bahçeli, dünkü Erzincan ve Gümüşhanemitingleriyle birlikte bugüne kadar 37 ilde düzenlenen mitinglerde halkla buluştu. Bahçeli'nin kampanya kapsamında 50 ilde miting düzenlemesi bekleniyor.

DEMİRTAŞ 20 MİTİNGLE HALKLA BULUŞTU

Seçim çalışmaları kapsamında HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş 20, Figen Yüksekdağ ise 17 ilde miting düzenledi.
Son Güncelleme: 30.05.2015 11:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.