Devlet Bahçeli Atatürk'e hakarete sert tepki: Ahlak sapkınları

Bazı TV kanallari ile gazetelerde, dergilerde son dönemde Atatürk'e yönelik ağır hakaretlere MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den sert tepki geldi.

10 Mayıs 2017 Çarşamba 22:38
Devlet Bahçeli Atatürk'e hakarete sert tepki: Ahlak sapkınları






Devlet Bahçeli Atatürk'e hakarete sert tepki: Ahlak sapkınları

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik ağır hakaretlere MHP lideri Devlet Bahçeli, sert tepki gösterdib Bahçeli Twitter hesabından yaptığı açıklamada, TVnet ile bazı TV kanallarında boy gösteren konuşmacıları 'Ahlak sapkını batılı uşaklar' olarak değerlendirdi.

NAMERT VE NANKÖRLER BUNU ANLAYAMAZ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  TVnet kanalında yayınlanan "Derin Tarih" isimli programda Atatürk'e hakaret edilmesine ilişkin "Atatürk’e iftira atan, vicdani ve ahlaki sapkınlığını doyurmak için tarihi gerçekleri saptıran batılın uşaklarını nasıl göreceğiz? Atatürk Türk milletinin ortak değeri, kurucu kahramanı, rahmetle ve minnetle andığımız büyüğümüzdür. Namert ve nankörler bunu anlayamaz"dedi.

Resmi Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Bahçeli, Berat Kandili mesajında "İlahi af ve bağışlanmanın sağanak halinde yağacağı kutlu bir geceye, manevi mükafatı yüksek bir kandil anına ulaştıran Rabbim’e hamd olsun." ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin Twitter adresinden yaptığı paylaşımlar şöyle;
İlahi af ve bağışlanmanın sağanak halinde yağacağı kutlu bir geceye, manevi mükafatı yüksek bir kandil anına ulaştıran Rabbim’e hamd olsun.

Beratımızı dilediğimiz, beratımıza vesile olmasını dillendirdiğimiz bu rahmet dolu gecenin arınmamıza kaynak olmasını temenni ediyorum. Aziz milletimizin, Türk-İslam âleminin Berat Kandilini en halisane, en safiyane, en içten duygu ve hissiyatımla tebrik ediyorum.

Allah kötülerden bizleri muhafaza buyursun. Allah görünür, görünmez kaza ve belalardan Türk milletini dünya durdukça esirgesin.Nefislerine esir,hırslarına yenik,egolarının eline düşmüş gafillerin beratı mümkün müdür? Elbette bunu yalnızca ve yegâne bilecek Allah’tır. Müslüman, elinden ve dilinden emin olunandır. Ve ne mutlu emin olanlaradır. Ya emin gibi görünüp zelil olanlara ne diyeceğiz?

Mesela Atatürk’e iftira atan, vicdani ve ahlaki sapkınlığını doyurmak için tarihi gerçekleri saptıran batılın uşaklarını nasıl göreceğiz? Atatürk Türk milletinin ortak değeri, kurucu kahramanı, rahmetle ve minnetle andığımız büyüğümüzdür. Namert ve nankörler bunu anlayamaz.

Yerleşmiş aşağılık duygusu bulunanlar tarihi devamlı tahrip, hakikatlere de sürekli taarruz ederler. Çünkü onlar günahın ta kendileridir.


 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.