Eduardo: Topa vuran oyuncunun kendi yoluma girmesini sağlıyorum

04 Aralık 2012 Salı 14:56
Eduardo: Topa vuran oyuncunun kendi yoluma girmesini sağlıyorum






İSTANBUL (CİHAN)- İstanbul BBSK'nın başarılı kalecisi Eduardo, penaltı sırasında topa vuran oyuncunun yoluna girmektense onun kendisinin yoluna girmesini sağladığını söyledi.

Langa Tesisleri'nde Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarını yapan İstanbul BBSK oyuncularından başarılı kaleci Eduardo, son zamanlarda kurtardığı penaltıların hoşuna gittiğini ifade etti.

Antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Eduardo, Rakip oyuncunun konsantrasyonunu elimden geldiğince bozup topu benim istediğim tarafa atmasını sağlamaya çalışıyorum. Şansta yanımda olunca kurtarıyorum. diyerek, şunları söyledi:

Her seferinde nereye atacağını tahmin etmeye çalışıyorum. Penaltılarda yediğimde oluyor ama son zamanlarda başarılı oluyorum. En önemlisi onun yoluna gireceğime onun benim yoluma girmesini sağlıyorum ve takımıma yardımcı olduğum için mutlu oluyorum.

Galatasaray'ın deplasmanda Sanica Boru Elazığspor maçında kaleye geçen ve penaltı kurtaran Melo hakkında ise Eduardo, Kalede iken oyuncuyu kandırmaya çalışıyorsun o da seni kandırmaya çalışıyor ve Melo'da kandırmayı başardı. diye konuştu.

İstanbul BBSK takımının kaptanı Ekrem Ekşioğlu ise Fenerbahçe maçının kendileri açısından zorlu geçeceğini kaydetti. Ekşioğlu, Deplasmanda oynayacağız ve güçlü oyuncuları var Fenerbahçe'nin. Fakat biz de birçok şey yapabileceğimizi sahada gösterdik. Elimizden geleni yapacağız ama Fenerbahçe'den korkmuyoruz. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.