EESOB'dan gıda hijyeni semineri

06 Kasım 2012 Salı 17:35
EESOB'dan gıda hijyeni semineri






ERZURUM (CİHAN)- Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB), ildeki fırıncılara yönelik 'Gıda Hijyeni' konulu eğitim semineri başlattı. ESOB Başkanı Rasim Fırat, seminerin, fırın sahipleri ve işçileri için yararlı olacağına inandığını belirtti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu arasında yapılan protokol ile 81 ilde verilecek olan 'Gıda Hijyeni' semineri, Erzurum'da da başladı. Esnaf Sarayı'ndaki toplantı salonunda yapılan eğitim seminerinin açılışında konuşan ESOB Başkanı Rasim Fırat, seminerlerin ilkinin İstanbul'da, Fırıncılar Federasyonu tarafından düzenlendiğini, daha sonra Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu arasında imzalanan protokolle 81 vilayete yayıldığını söyledi. 10 gün sürecek olan seminer sonunda, katılımcılara sertifika verileceğini kaydeden ESOB Başkanı Fırat, Bu seminerlerin çok yararlı olacağına inanıyorum. dedi.

Fırıncılar Odası Başkanı Remzi Keteci ile çok sayıda fırın sahibi ve işçisinin katıldığı seminerin ilk gününde, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Karaoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nde görev gıda mühendisleri Selma Koçan ve Hayriye Bahar, gıda hijyeni konusunda katılımcılara bilgi verdi.


CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.