#ErenİyikiVarsın, Türkiye Eren için ağladı 

Maçka'da teröristlerle çıkan çatışmada Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik ile şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün "Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın" şeklindeki Facebook mesajı yürek dağladı.

12 Ağustos 2017 Cumartesi 13:48
#ErenİyikiVarsın, Türkiye Eren için ağladı 






#ErenİyikiVarsın, Türkiye Eren için ağladı 

Trabzon'un Maçka ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik ile şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün "Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın" şeklindeki Facebook mesajı yürek dağladı.

ERZAK ÇALAN TERÖRİSTLERİ GÖRDÜ
Edinilen bilgiye göre kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Eren Bülbül'ün, PKK'lı teröristleri girdikleri evden erzak çalarken görüp hemen güvenlik güçlerine haber verdiği ortaya çıktı. Eren Bülbül, PKK'lıların girdiği evi göstermek için güvenlik güçleriyle gelirken çıkan çatışmada terörist kurşunlarına hedef oldu.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI GÜNDEM OLDU
Eren Bülbül'ün acı haberinin duyulmasının ardından Facebook hesabından yaptığı "Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın" paylaşımı kısa sürede Twitter'da #ErenİyikiVarsın etiketiyle TT oldu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.