Evrensekispor, bu hafta Bingölspor maçını bayan seyirci desteğiyle oynayacak

06 Aralık 2012 Perşembe 13:40
Evrensekispor, bu hafta Bingölspor maçını bayan seyirci desteğiyle oynayacak






ANTALYA (CİHAN)- Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Manavgat Evrensekispor'un 2 maç seyircisiz oynama cezası, kadın ve 12 yaş altı çocukların izlemesine çevrildi. Takımın bu haftaki Bingölspor maçını bayanlar ve çocuklar izleyebilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Musa Şehirli, Dardanelspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle 2 maçı seyircisiz oynama cezasının Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) yapılan başvuru sonucunda değiştirildiğini aktardı.

Pazar günü Evrenseki Stadyumu'nda oynanacak Belediye Bingölspor maçına bayan ve çocuk seyircileri davet eden Şehirli, seyirciler için Manavgat'tan servis kaldıracaklarını söyledi. Maç öncesi Evrenseki beldesinde kurulan bayan mehter takımının marşlar ile özel gösteri yapacağını hatırlatan Şehirli, şöyle konuştu:

Maç öncesi ve sonrasında bayanlarımızın ve çocuklarımızın rahat ve güzel bir maç izlemesi için hazırlıklarımızı tamamladık. Manavgat'ta futbol sever bayanları ve 12 yaş altı çocuklarımızı bizi desteklemek için tribünlere davet ediyoruz.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.