Fethullah Gülen'den iyi haber var

Fethullah Gülen'in hastaneye kaldırıldığı haberi Türkiye'nin gündemine oturdu. Gülen'in 12 saat hastanede kaldığı bildiriliyor..

21 Ekim 2013 Pazartesi 01:59
Fethullah Gülen'den iyi haber var






Türkiye dün Fethullah Gülen'in hastaneye kaldırıldığı haberiyle sarsıldı. Haber ajansları ve televizyon kanalları haberi flaş olarak duyurdu. Ancak Fethullah Gülen Hocaefendi, ritim bozukluğu sebebiyle 12 saat hastahanede kaldığı ve sağlığının iyi olduğu haberi geldi. http://www.herkul.org adresli internet sitesi ve @Herkul_Nagme adresli Twitter hesabında, Fethullah Gülen Hocaefendi'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Fethullah Gülen Hocaefendi, ani tansiyon yüksekliğinin yol açtığı ritim bozukluğu sebebiyle 12 saat hastahanede müşahade altında kalmıştır. Halihazırda sağlığı normale dönmüş olan muhterem Hocamız evinde istirahat etmektedir. Dualarınız istirhamıyla arz ederiz."

BAŞBAKAN ERDOĞAN ARADI
Bu arada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fethullah Gülen'i telefonla arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu. Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, söz konusu telefon görüşmesi, Erdoğan'ın bu gece İstanbul'dan Ankara'ya hareketi öncesinde gerçekleşti.  Başbakan Erdoğan'ın, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bulunduğu sırada, Gülen'i telefonla aradığı ve kendisine geçmiş olsun dileğinde bulunduğu öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.