Gözaltında adresimi 'Metris' yazdılar

12 Temmuz 2011 Salı 11:27
Gözaltında adresimi 'Metris' yazdılar









Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın mahkemedeki ifadesi gazetelere yansıdı. Yıldırım'ın ifade sırasında bir iddiayı da gündeme taşıdığı öğrenildi. Yıldırım, daha gözaltındayken tahlil kağıtlarına adres olarak Metris cezaevi yazıldığını iddia etti.

Aziz Yıldırım savcıya verdiği ifadede şunları söyledi:" İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü Labaratuvarında ait şahsımla ilgili yapılan laboratuar test sonuçlarına ilişkin belgeleri sunuyorum.

Belgede hasta adı olarak benim adım yazılırken karşısında ise adres olarak Metris 1 ve 2 nolu Kapalı Cezaevi İnfaz Kurumu yazılmış. Yanında da istek yapan kirişinin adı...

Bu tahliller yapıldığında daha savcılığa dahi sevk edilmemiştim. Ancak suçlu bulunup tutuklanmışım gibi adresimde kapalı cezaevi olarak yazıldı. Bu da yapılan soruşturmanın art niyetli olduğunu önceden kurgulanmış ön yargılı bir soruşturma olduğunu göstermektedir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.