Hacılar Belediyesi araç parkuruna kepçe ekledi

04 Aralık 2012 Salı 11:12
Hacılar Belediyesi araç parkuruna kepçe ekledi






KAYSERİ (CİHAN)- Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, belediye olarak gün geçtikçe gelişen ilçe sınırları içerisinde, daha seri ve etkin hizmet verebilmek için yeni teknolojik gelişmeleri takip ettiklerini ve belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere lastik tekerlekli yükleyici kepçe aracı satın aldıklarını söyledi.

Hacılar Belediyesi araç parkına yeni satın alınan kepçe için belediye binası önünde tören düzenlendi. Törene Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, Başkan Yardımcısı Rasim Kahraman, Belediye Meclis üyeleri, Hesap İşleri Müdürü Zafer Yalçın, Emlak ve İstimlak Müdürü Murat Herdem, İmar Müdürü Kenan Tok, Park ve Bahçeler Müdürü Ali Ekinci, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, gelişen ve büyüyen Hacılar ilçesi içerisinde daha etkin bir hizmet verebilmek için 350 bin TL´ye satın alınan kepçe aracının her türlü hizmette kullanılacağını belirterek, Belediyemizin araç parkına bir makine daha dahil ettik. Bu yıl yaklaşık 500 bin TL civarında iş makinesi satın aldık. Bundan 6 ay önce 200 bin TL´ye mal olan yol süpürme aracı almıştık. Bunu da 350 bin TL´ye satın aldık. Alet işleyecek, el övünecek. Araç parkımız tamamen yenilendi ve eksikleri yenilemeye de devam edeceğiz. Belediyemize ve Hacılar'a hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.