Halk Ekmek büfesinden 76 öğrenciye burs

06 Kasım 2012 Salı 18:38
Halk Ekmek büfesinden 76 öğrenciye burs






İSTANBUL (CİHAN)- İstanbul'un Çatalca ilçesinde açılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek büfesi, elde ettiği gelirle 76 öğrenciye para yardımı yapıyor.

Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan'ın teşvikiyle açılan büfeye burs için 260 öğrenci başvuruda bulunmuştu.

Geçen sene Halk Ekmek büfesi için çalışma başlattıklarını dile getiren Nevzat Taşdan, semt sakinlerinin ucuz ekmek alması için uğraştıklarını belirtti. Halk Ekmek Genel Müdürü Salih Bekaroğlu ile görüşerek büfenin Çatalca'ya ulaşmasını talep ettiklerini anlatan Taşdan, şunları kaydetti:

Açtığımız satış noktası her geçen gün satış grafiğini artırdı. Satış büfemizin açılış amacı sadece halka hizmet olduğundan elde edilen gelir ile ilk etapta personel giderini karşılamak bizim için yeterliydi. Ancak zaman içerisinde cüzi de olsa kâr etmeye başladık. Bu geliri hayırlı bir iş için harcamak istedik ve hizmet amaçlı açılan bir müesseseye yakışacak bir orta yol bulduk. Çatalca'da ihtiyaç sahibi 4 yıllık üniversite de okuyan öğrencilerimize burs imkânı sağladık.

Taşdan, halk ekmeğin Çatalca'ya kazandırılmasında emeği geçen Salih Bekaroğlu'na teşekkürlerini iletti.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.