Hava Limanı'na bombalı saldırı; Ölü ve yaralıların isimleri

Atatürk Hava Limanı'nda can verenler Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Ölü ve yaralılardan bazılarının isimleri belli oldu. 31 kişinin can verdiği saldırıda 147 kişi yaralandı

29 Haziran 2016 Çarşamba 02:32
Hava Limanı'na bombalı saldırı; Ölü ve yaralıların isimleri






Hava Limanı'na bombalı saldırı; Ölü ve yaralıların isimleri

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybedenler Adli Tıp Kurumuna getiriliyor. Saat 01. 30 itibari ile 4'ü kadın 26 kişinin cenazesi kuruma getirildi. Kimlik tespit çalışmaları da hızla sürüyor. 4 erkeğin kimlikleri tespit edildi. Bunlar yer hizmeti görevlisi Çağatay Çöl, Sadık Petek (47) Mehmet Mert (30) ve Ethem Uzunsoy (43)

SALDIRIDA YARALANANLARIN İSİMLERİ

Bu arada Atatürk Hava Limanı Dış Hatlar Terminali'ne yapılan saldırıda hayatını kaybeden ve yaralananların isimleri henüz belirlenmedi. Saldırı sırasında yakınlarından haber alamayan yüzlerce vatandaş hastane önlerine akın etti.
Kanlı saldırıda iki kabin memuru ile iki güvenlik görevlisinin de şehit düştüğü öğrenildi.

Sosyal Medya'da yakınlarından haber alamayan vatandaşlar şu isimleri paylaşıyor.

HAYATINI KAYBEDENLER

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybedenler Adli Tıp Kurumuna getiriliyor. Saat 01. 30 itibari ile 4'ü kadın 26 kişinin cenazesi kuruma getirildi. Kimlik tespit çalışmaları da hızla sürüyor. 4 erkeğin kimlikleri tespit edildi.

Çağatay Çöl,
Sadık Petek (47)
Mehmet Mert (30)
Ethem Uzunsoy (43)
Haber alınamayanlar

Sevgi Irmak
Serhat Yüce
Yalçın Berk
Atalay Aydın
Raziye Turhan

SAĞLIK DURUMU İYİ OLANLAR

Eda Ersoy,
Turgut Çetin,
Erhan Çetinkaya

 KRİZ MASASI BOŞ, TELEFONLARA BAKAN YOK

Atatürk Hava Limanı'na yapılan kanlı baskının ardından hastanelere akın eden vatandaşlar oluşturulan kriz masasına ulaşamıyor. Bakırköy Dr. Sadi Konuk Hastanesi'nde oluşturulan kriz masasında görevli yok.
Kızılay Genel Müdürü ve Sağlık Bakanlığı kan ihtiyacı yok derken, gece saat 02.00'da bile hastane görevlileri kan ihtiyacı anonsu yaptı. Hastaneyi telefonla arayan yaralı yakınlarının telefonlarına ise kimsenin çıkmadığı iddia ediliyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.