Hırsızlık zanlıları kamera görüntülerinden yakalandı

06 Aralık 2012 Perşembe 13:05
Hırsızlık zanlıları kamera görüntülerinden yakalandı






AFYONKARAHİSAR (CİHAN)- Afyonkarahisar´da ev ve iş yerlerinden hırsızlık yapan şahıslar, kamera kayıtlarından tespit edilerek yakalandı.

Konuyla ilgili Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Metli Mahallesi'nde meydana gelen olayda, markete giren hırsızlar para ve sigaraları alarak ortadan kayboldu. Marketin dışında bulunan kamera görüntülerini inceleyen polis, şahısların daha önce de Cumhuriyet Mahallesi'nde başka bir işyerinden de hırsızlık yaptıklarını tespit etti. Polis tarafından yakalanan zanlılar adliyeye sevk edildi.

Öte yandan Veysel Karani ile Dairecep mahallelerinde iki farklı adreste çalıntı malların bulunduğu ihbarı üzerine eve yapılan operasyonda çeşitli müzik aletleri, kamera ve dizüstü bilgisayar bulundu. Uşak'ta okuyan bir öğrenciye ait olduğu belirlenen kamera muhafaza altına alındı. Evdeki şahıslar gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Eşrefpaşa Mahallesi'nde de kilitli olan zincirleri keserek motosiklet çalmaya çalışan şahıslardan birisi takip sonucunda bir aracın altında yatar vaziyette yakalanırken, kaçan bir şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.