HÜRSİAD kan değişimi ile 20'nci yılında çıtayı yükseltecek

03 Aralık 2012 Pazartesi 15:15
HÜRSİAD kan değişimi ile 20'nci yılında çıtayı yükseltecek






GAZİANTEP (CİHAN)- Gaziantep Hür Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (HÜRSİAD) 11. dönem yönetim kurulu başkanlığı görevine getirilen İlker Hasırcı, bayrağı daha yukarılara taşımayı hedeflediğini söyledi. Hasırcı, hem şehrin hem de ülkenin ekonomi politikalarına katkıda bulunup alternatif çözümler üreteceklerini belirtti.

Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Federasyonu (GÜNSİAF) Yönetim Kurulu Başkanı olan Kasım Fincan, HÜRSİAD'daki görevini genel kurulda HÜRSİAD Başkan Yardımcısı İlker Hasırcı'ya devretti. Derneğin 20'nci kuruluş yıl dönümünde göreve gelen Hasırcı başkanlığındaki yeni yönetim kurulu; Gaziantep'te görev yapan basın mensuplarıyla Uğur Plaza Otel'de düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Derneğin tanıtım videosu gösteriminin ardından konuşan Başkan Hasırcı, şehrin kalkınması için çok önemsedikleri ortak aklı harekete geçirme adına toplumun kesimleriyle yapıcı bir diyalog içerisinde olmayı önemsediklerini ifade etti. Yeni dönemdeki hedeflerini anlatan Hasırcı, İş dünyamıza yönelik potansiyelleri değerlendirerek, üyelerimizin kendilerini geliştirmelerine yönelik ortamlar ve hedefler oluşturacağız. İş dünyasının sesi olarak, şehrimizde ve ülkemizde ekonomi politikalarının oluşturulmasına katkıda bulunacağız. Sorunlara yapıcı anlayışla yaklaşarak, alternatif çözümler üreteceğiz. Tüm dünyada ekonomik gelişmeleri takip ederek, global iletişim ağını açık tutmayı ve üyelerimizin dünya ile entegrasyonunu sağlamayı düşünüyoruz. dedi. Aile şirketlerinin kurumsallaşmasına yönelik yöntemler üzerinde de çalışacaklarını dile getiren Hasırcı, Bağlı olduğumuz TUSKON kanalıyla üyelerimizin ulusal, (GÜNSİAF) kanalıyla da bölgesel arenada iş yaparken ihtiyaç duyulabilecek bilgi, tecrübe ve ilişkileri paylaşmayı hedefliyoruz. diye konuştu.

GÜNSİAF Yönetim Kurulu Başkanı Fincan da hüzün ve sevinci bir arada yaşadıklarını kaydetti. Yeni yönetimin hayırlı işlere imza atmasını temenni eden Fincan, 10. dönem başkanlığının kendisine çok şey kattığını vurguladı. Fincan, HÜRSİAD'daki görevim bana vizyon kattı, ufkumu genişletti. Yeni insanlarla tanışıp kaynaştık. Düzenlediğimiz yurt dışı gezileriyle dünyayı daha iyi tanıdık. Genç HÜRSİAD'ı kurduk ve üye sayımızı artırdık. Yeni yönetimin, derneği daha ileriye taşıyacağına inanıyorum. Bizler yüksek atlamacıyız. Her gelen de bunu daha yukarıya taşıyacaktır. şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, derneğin eski başkanlarından, Aktekin Kılıç, Cahit Erbalcı, Levent Özyetkin, Ömer Kadayıfçı, Mehmet Taşdemir, Kasım Fincan ve genel sekreter Örhan Özdülkar'a plaket takdim edildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.