Hüzn-ü Aşk'a üniversite desteği

18 Temmuz 2011 Pazartesi 23:09
Hüzn-ü Aşk'a üniversite desteği








Popüler kültürü yıllardır göz ucuyla bazen de burun alaycı gözlerle izleyen üniversite yönetimleri, gençlerin heyecanını dışlamak yerine ona ortak olmaya başladı. Vakıf Üniversiteleri, bu değişimin öncüsü oluyor. En taze ve en sıcak örnek Gaziantep'ten geldi. Zirve Üniversitesi Radyo-TV-Sinema bölümünde burslu okuyan Gökhan Bölükçü'ye üniversite sponsorluğunda hazırlanan 'Hüzn-ü Aşk' isimli albüm Herşeye Rağmen Müzik etiketiyle müzik dünyasındaki yerini aldı.

YETENEK VARSA DESTEK OLMALI

8 şarkının yeraldığı albümde 8 şarkının bestesi, 6 şarkının da sözü Gökhan BÖLÜKÇÜ’ye ait.  Prodüktörlüğünü Tanju Aşanel’in, müzik direktörlüğünü ise Özgür Ünnü’nün üstlendiği albümde şarkıların düzenlemelerini ise Gökhan BÖLÜKÇÜ gerçekleştirdi. Ünlü sanatçı Bertuğ CEMİL, Bülent AY, Özgür ÜNNÜ, Mehmet YILMAZ gibi pek çok değerli müzisyen enstürmanları ile “Hüzn-ü Aşk”ın hayat bulmasında katkı sağlarken okuduğu üniversite olan Zirve Üniversitesi albümün çıkmasına destek olanlardan oldu. Albümün mixleri ve masteringi Özgür ÜNNÜ' ye ait.



KLİBİ DE ÇEKİLDİ

Gökhan Bölükçü albümün müzikal tarzını ' Gönül yorgunluğu çekmiş insanların kendilerini bulacagı biraz arabesk, biraz rock, biraz da Türk ezgilerinin yer aldıgı karışık bir tarz olarak tanımlıyor. Kısacası müziğin evrenselliği yönünü kullanmıştır. 'Hüzn-ü Aşk' ebedi ayrılık çekenlerin, ayrılıkları hazmedemeyenlerin ve sevgi ile nefreti bir arada büyütenlerin öz bir anlatım ile ikilem içerisinde duygusal acı çekenlerin tepkisini dile getiriyor.

Albümde ilk video klip '' Yalan Aşk '' isimli şarkıya ZİRVE ÜNİVERSİTESİ kampüsünde ve tarihi Gaziantep Bey Mahallesi alanında, 2 tam günde yönetmen Yusuf Özkoyuncu tarafından çekildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.