İnce Yalova'da oyunu kullandı, Ankara'ya gitti

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, milletvekili genel seçimi ve cumhurbaşkanlığı seçimi için oyunu eşi Ülkü İnce ile birlikte Yalova'da Saffet Çam Ortaokulu'nda kullandı.

24 Haziran 2018 Pazar 15:33
İnce Yalova'da oyunu kullandı, Ankara'ya gitti






İnce Yalova'da oyunu kullandı, Ankara'ya gitti

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, milletvekili genel seçimi ve cumhurbaşkanlığı seçimi için oyunu eşi Ülkü İnce ile birlikte Yalova'da Saffet Çam Ortaokulu'nda kullandı.

Muharrem İnce "Bismillahirrahmanirrahim, hayırlı uğurlu olsun" diyerek oyunu gazetecilerin flaşları arasında sandığa attı.

İnce daha sonra gazetecilere kısa bir konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı adayı İnce şunları söyledi:

"Hayırlı uğurlu olsun. Vatan millet için en iyisi neyse o olsun. Hepinize teşekkür ederim, kolay gelsin."

Gazetecilerin sorusu üzerine ince şunları söyledi:

"Şimdi Ankara'ya gidiyorum. Akşam YSK'nın önünde olacağım."

"Seçimi oradan mı takip edeceksiniz" sorusunu İnce "Evet" diyerek yanıtladı.

KILIÇDAROĞLU'NDAN GÖREVLİLERE ÖNEMLİ UYARI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Çukurambar'da Arjantin İlkokulu'nda eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte oyunu kullandı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, milletvekili genel seçimi ve cumhurbaşkanlığı seçimi için oyunu kullandı.

Kılıçdaroğlu daha sonra okul önünde gazetecilere şunları söyledi:

"Yorucu bir maratondan sonra hep birlikte sandığa gidiyoruz ve oylarımızı kullanıyoruz. Ankara'da ben, eşim ve oğlum az önce oylarımızı kullandık.

Genel Merkez'de arkadaşlarım çalışıyorlar. Türkiye'nin değişik illerinde görevlendirdiğimiz milletvekili arkadaşlarım var. Türkiye'nin genelinde şu anda ciddi bir sorunla karşılaşmadık ama belli bölgelerde ciddi şikayetler geliyor. Milletvekili arkadaşlarımız sorununu çözmek için karşılaştıkları sorunu çözmek için ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar.

Belki bugün öğleden sonra parti sözcümüz basına daha ayrıntılı açıklamalar yapacak.

Buradan bütün kamu görevlilerine açık ve net çağrıda bulunuyorum: Lütfen devlet memuru olduğunuzu unutmayınız. Bir siyasi partinin memuru değilsiniz, devletin memurusunuz. Devletin bekası, geleceği, demokrasisi, adaleti için çalışmak zorundasınız. Birilerinin baskısı altında kalmayınız.

Bu konuda gelen şikayetler var, özellikle Doğu, Güneydoğu'dan gelen şikayetler var. O nedenle bütün kamu görevlilerinin dikkatini çekmek benim görevimdir. Onlara devlet memuru olduklarını hatırlatmak benim görevimdir.

Bu bağlamda, Türkiye'nin dünyada evet demokrasi gelişmiş bir ülke olarak sesini duyurması için her şeyden önce seçimin üzerine gölgenin düşmemesi gerekir. Seçim üzerine düşürülecek her gölge demokrasimize indirilmiş bir darbedir. O nedenle bütün kamu görevlilerine tekrar uyarıda bulunmak benim görevimdir. Bu uyarıyı yapıyorum: Lütfen herkes görevini yapsın. Biz görevi dışında hiç kimsenin başka bir iş yapmasını istemiyoruz. O bağlamda sandıktaki arkadaşlarımız görevlerini yaptıkları sürece demokrasi konusunda da bir kaygımız olmayacaktır. Öğleden sonra arkadaşlar basınla daha farklı bilgiler paylaşacaklar."

Son Güncelleme: 24.06.2018 12:36
Anahtar Kelimeler:
Muharrem İnce
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.