İnegöl'de kazan patladı: 1 ölü 4 yaralı

20 Temmuz 2011 Çarşamba 01:13
İnegöl'de kazan patladı: 1 ölü 4 yaralı








Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir fabrika kazanının patlaması sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Organize Sanayi Bölgesi 2. Cadde'de faaliyet gösteren bir sunta fabrikasının kazan dairesinde, henüz belirlenemeyen nedenle patlama oldu. İşçilerin haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen İnegöl Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti.

Patlamada, işçi Enver Memiş hayatını kaybetti. Yangın sırasında alevlerden etkilenen itfaiye eri Süleyman Kılıç (42), işçiler Rıdvan Yar (16), Muharrem Süngü (40) ve Nevzat Bulut (50) ağır yaralandı.

Yaralılardan Nevzat Bulut, ambulans helikopter ile ilk önce Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, ardından 9 Eylül Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. İtfaiye eri Süleyman Kılıç ise karayoluyla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Diğer iki yaralı da İnegöl Devlet Hastanesine götürüldü.

İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında soğutma çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.