İzmir´in kulüp başkanları buluştu

05 Aralık 2012 Çarşamba 12:35
İzmir´in kulüp başkanları buluştu






İZMİR (CİHAN)- İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, İzmir Gücü Spor Vakfı (İZVAK) Başkanı Tuğrul Yemişçi, şehirdeki kulüp başkanları ve temsilcileriyle kahvaltıda buluştu. Bucaspor Başkanı Mehmet Bektur, Karşıyaka Spor Kulübü Genel Sekreteri Esen Özbek, Göztepe Spor Kulübü Müdürü Gürol Güncan, Altay Spor Kulübü Başkanı Ömer Hızlıok, Altınordu Spor Kulübü Başkan Vekili İbrahim Görücüoğlu ve Menemen Belediye Spor Kulübü Başkanı Armağan Öktenoğlu´nun katıldığı toplantıda, İzmir sporunun geleceği konuşuldu.

İl Müdürü Metin Kaplan, Kulüplerimiz arasında diyaloğu geliştirmek, birlik ve beraberliği arttırmak ve sorunları tespit ederek çözüm önerilerini konuşmak amacıyla toplandık. İzmir´in spor kültürü çok yüksek, veliler çok duyarlı, spora katılım çok güzel ancak tesis konularında eksiklerimiz var. Mevcut tesislerimizin bakım onarımlarına başladık. Atatürk Stad'nın yan sahalarından bir tanesini sentetik hale getiriyoruz. Kınık Poyracık´a da spor salonu yapılıyor. Özel İdaremiz de olmayan ilçelerimize spor salonu yapmak için çalışmalara başladı. Bakanlığımızın da ilimizle ilgili çok güzel projeleri var. İki stadyum yapılması düşünülüyor. Kuzey bölümdeki Örnekköy´de stadyum yerimiz hazır. Güney bölümde de iki yer tespit ettik, bunlardan uygun olanına stadyum yapma çalışmaları devam ediyor. dedi. İzmir´in acil ihtiyacı olan gençlik merkezi, üç yüzme havuzu, dört sentetik futbol sahası, bir jimnastik salonu için çalışmaların sürdüğünü kaydeden Kaplan, İzmirlilerden yatırımlara destek vermelerini istedi. Kulüp temsilcileriyle kahvaltının periyodik olarak yapılması teklifinde de bulunan Metin Kaplan, İlimizde sporu geliştirmek ve kalkındırmak için birlikte çalışmalıyız. Birlik olunursa her şey yapılır. Yasalar çerçevesinde sizlere her türlü desteği vereceğiz. dedi.

İZVAK Başkanı Yemişçi de beraberce yapılan işlerle önemli sonuçlar elde edildiğini, tek yumruk olunması gerektiğini söyledi. Kulüplerin geleceği için taraftar derneklerini biraraya getirme, eğitimler verme ve uzun vadede kulüplerin taraftarını çoğaltarak gişe gelirlerini arttırma projelerinin olduğunu kaydeden Yemişçi, Bu proje için 850 bin TL´ye ihtiyacımız bulunmaktadır. Projemizi Futbol Federasyonu'na ilettik, sonucunu bekliyoruz. şeklinde konuştu.

Kulüp başkanları ve temsilcileriyle protokol tribününe girişle ilgili sıkıntıları gidermek için maç günü eşgüdüm toplantısı esnasında evsahibi kulübe 25, misafir kulübe 15 kişilik davetiye verilmesi, bunlarla protokol tribünlerine girilmesi konusunda mutabakata varıldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.