Kahramanmaraş'ta engelsiz yaşam parkı hizmete açıldı

03 Aralık 2012 Pazartesi 16:06
Kahramanmaraş'ta engelsiz yaşam parkı hizmete açıldı






KAHRAMANMARAŞ (CİHAN)- Kahramanmaraş Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Yavuz Selim Mahallesi'nde Engelsiz Yaşam Parkı'nı törenle hizmete açtı

Parkın açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, engellilere yönelik hizmetlerin devam ettiğini belirtti. Poyraz İlk engelliler parkını 7 yıl önce Binevler Mahallesi'nde açmıştık. Engelli olmak insanların tercihi değil. Ben engelli ve özürlü gibi kelimelerin hiçbirini sevmiyorum. Ama yarın ne olacağını bilemeyiz. Her insan yarın engelli olabilir. Engellilerde bu toplumun bir parçasıdır. Engelli çocuklar aileleri için ayrı bir değere sahiptir. Bu güzel günde parkımızın açılışını yapalım dedik. Bu parkın dizaynı tamamen engelli kardeşlerimiz için düzenlendi dedi.
Engelli çocuk oyun gurubu, engelli kondisyon aletleri, dinlenme alanlarının yer aldığı parkın açılışına, Vali Yardımcısı Ahmet Turgay İmamgiller, Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakcı, Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan ve çok sayıda davetli katıldı.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.