Kars'ta çatışma, 3 terörist öldürüldü

Terör örgütü Kars Kağızman'da hidroelektrik santralini basmak istedi. Çıkan çatışma'da 3 terörist öldürüldü. Çatışma sonrası bölgeye takviye birlikler sevk edildi.

24 Ekim 2014 Cuma 00:54
Kars'ta çatışma, 3 terörist öldürüldü






Kars'ta çatışma, 3 terörist öldürüldü

Terö örgütü hidroelektrik santralini basmaya kalktı. Çıkan çatışmada 3 PKK'lı ölü olarak ele geçirildi. Kağızman'da meydana gelen çatışmadan sonra bölgede durum sakin
Kağızman ilçesinde bir hidroelektrik santraline saldıran terör örgütü mensuplarıyla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 3 terörist ölü ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, bir grup bölücü terör örgütü üyesi, özel bir şirkete ait Tuzla mevkisindeki hidroelektrik santraline saldırdı.

Olayı ihbar alarak santralin bulunduğu bölgeye giden özel harekat ekiplerine ateş açılması üzerine çıkan çatışmada, 3 terörist etkisiz hale getirildi.

Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül, yaptığı açıklamada, devam eden bir olayın olmadığını belirterek, olay yerinde gerekli önlemlerin alındığını söyledi.

Üçgül, güvenlik güçlerinin olay yerinden kaçtığı iddia edilen bir teröristi arama çalışmalarına devam ettiğini kaydetti.

Son Güncelleme: 24.10.2014 01:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
süleyman soylu 2014-10-24 15:29:57

gebersin itler simdiye kadar bu soysuzları adam yerine koyup müzakere yapanlar utansın askere polise vatandaşa kurşun sıkan yakan yıkan kundaklayanların insan hakkını seveyim.... siz annadınız onu