Kayıp balıkçının babası: Ağlarla arama yapılmasına geç izin verildi

05 Aralık 2012 Çarşamba 17:04
Kayıp balıkçının babası: Ağlarla arama yapılmasına geç izin verildi






İSTANBUL (CİHAN)- Şile'de, alabora olan kurtarma botundakilere yardım etmek isterken suya kapılıp kaybolan balıkçı Mümin Akgün'ün (25) babası Şakir Akgün, yetkililerin ağlarla arama yapılmasına geç izin verdiğini söyledi.

Şile´de denizde dün yaşanan iki farklı olayın ardından kayıplar için arama çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar sırasında çevredeki balıkçılar bir kişinin montunu buldu. Kayıp balıkçı Mümin Akgün´e ait olabileceği tahmin edilen ceket babası Şakir Akgün´e gösterildi. Kayıp balıkçının babası ceketi bir süre inceledi ancak oğluna ait olmadığını söyledi.

Şakir Akgün, oğlunun arama çalışmalarına balıkçıların destek vermek istediğini ancak kendilerine geç izin verildiğini belirtti. Oğlunun bottakilere yardım için koştuğunu dile getiren Akgün, Arama çalışmaları ağ ve trolle yapılsa daha iyiydi. O onu aradı, bu bunu aradı bekleyin dediler. Belediye başkanı devreye girdi. Tahlisiye botunu zorla çıkarmışlar. Birkaç kez dönmüş. Zorla ateşe attılar.Kayalıklarda adamı görünce benim oğlan yardıma gitmiş.Balıkçı arkadaş o da koşmuş. Bir arkadaşı elinden tutmuş ama dalga gelince `bizi yukarı onları aşağıya attı´ dedi. Yardıma koşan olmamış başka. Bir helikopter gelse bir ip atılsa belki kurtulurdu. Ateş düştüğü yeri yakar. Geç ulaşıldı. Bu akşam fırtına geleceği söyleniyor bu çalışmaları etkiler endişeliyim. Tahlisiye botunu çıkarandan şikayetçiyim. Bunu kim çıkardıysa ama bu dünyada hem öteki dünyada hakkımı helal etmiyorum. ifadelerini kullandı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.