Kızılay Bursa Şubesi'nin kira gelirleri 250 bin liraya ulaşacak

06 Kasım 2012 Salı 17:31
Kızılay Bursa Şubesi'nin kira gelirleri 250 bin liraya ulaşacak






BURSA (CİHAN)- Türk Kızılayı Bursa Şubesi Başkanı İbrahim Dokunmazer, bağışlar yoluyla edinilen 140 gayrimenkul tapusuna sahip olduklarını söyledi. Dokunmazer, yeni yapılan binalarla birlikte iki yıl içerisinde şubenin aylık kira gelirinin 250 bin liraya ulaşacağını dile getirdi.

Türk Kızılayı Bursa Şubesi'nin 101. kuruluş yıldönümü Ördekli Kültür Merkezi'nde düzenlenen bir törenle kutlandı. Kızılay Haftası kapsamında düzenlenen etkinliğe eski milletvekili Şerif Birinç, yerel ve idari yönetim temsilcileri, şubenin eski yöneticileri, bağışçılar, Kızılay gönüllüleri başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan İbrahim Dokunmazer, 2011 yılında bir 100 yılı geride bıraktıklarını ancak Van depremi nedeniyle kutlamayı tehir ettiklerini belirtti. Gayrimenkul yardımlarına değinen Dokunmazer, Bursa Şubesi'nin bağışlar yoluyla edinilen 140 gayrimenkul tapusuna sahip olduğunu ifade etti. Bağışçıların tasarrufunda olan 60 civarında gayrimenkulün daha olduğunu belirten Dokunmazer, yeni yapılan binalarla birlikte iki yıl içerisinde şubenin aylık kira gelirlerinin 250 bin liraya ulaşacağını ve o dönemdeki yöneticileri rahatlatacağını bildirdi.

Başta Tıp Merkezi olmak üzere çalışmaları özetleyen Dokunmazer, burada 4,5 milyon kişiye sağlık hizmeti verildiğini belirterek, Tıp Merkezi'nde görev yapan personele teşekkür etti. Osmanlı'dan günümüze devam eden çok az sayıdaki müessese arasında yer alan Kızılay'ın dimdik ayakta olduğunu belirten Dokunmazer, insanlığa hizmetin sürdürüleceğine vurgu yaptı.

GÖNÜLLÜLERİN GÖNLÜNDEKİ KIZILAY

Törende gönüllü Kızılaycılar adına söz alan Asuman Aybat Durmuş, Kızılay gönüllülüğünün önemini vurguladı. Kızılay'da gönüllü olarak çalışmaya başlamasındaki en büyük etkenin engellilere verilen hizmetler olduğunu belirten Durmuş, Mudanya Spastik Gençler Kampı'ndan övgüyle söz etti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.