Konak Belediyesi yenilediği parka bir şehidin ismini verdi

04 Aralık 2012 Salı 14:56
Konak Belediyesi yenilediği parka bir şehidin ismini verdi






İZMİR (CİHAN)- İzmir'in Konak Belediyesi, Boğaziçi Meydanı´nda yenilediği parka, Şehit Göksel Yaman ismi verdi. Yaman, Hakkari'de 1994 yılında şehit olmuştu. Parkın açılışına Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, mahalle muhtarları, meclis üyeleri ve semt sakinleri katıldı. Şehit Yaman´ın babası Kemal Yaman, çok duygulandığını ifade ederek, Oğlumun adının parka verilmesi bizi çok mutlu etti. Ailem adına başta Hakan Tartan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. dedi.

Parkın çok kötü durumda olduğu haberini aldıktan sonra kısa sürede Fen İşleri ile Park ve Bahçeler ekipleri tarafından yepyeni bir görünüme kavuştuğunu kaydeden Başkan Tartan ise, İzmir´in güzide ve dost semti Boğaziçi´ne güzel bir park kazandırmanın kıvancı içindeyiz. Sevgimizi katarak yaptığımız parka, Şehit Göksel Yaman adını verdik. Şehitlerimizin cesur yürekleri olmasaydı, biz bugün bu noktada olamazdık. Ruhları şâd olsun. Bu park artık semt sakinlerine emanet. Yapılan hizmetin kıymetini bilip gelecek kuşaklara bu güzellikleri aktarmak sizlerin elinde. diye konuştu.

Açılışta çocukların yüzleri boyandı, pamuk şeker ve macun dağıtıldı. Belediyenin aracıyla da nohutlu pilav ve ayran ikram edildi. Ayrıca Konak Belediyesi Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi zeybek gösterisi yaptı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.