Konukoğlu: Krizde panik yaparsan kaybedersin

05 Aralık 2012 Çarşamba 11:17
Konukoğlu: Krizde panik yaparsan kaybedersin






GAZİANTEP (CİHAN)- SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, ekonomik kriz ortamlarında kesinlikle panik yapılmaması gerektiğini belirterek, panik yapanın kaybedeceğini söyledi.

Konukoğlu, İstanbul Arel Üniversitesi İktisat Kulübü´nün düzenlediği 'Kriz Zamanında Yönetim Stratejisi' konulu toplantıda, deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Türkiye´de orta yaş ve üzeri sanayicilerin, geçmişte yaşadıkları kriz ortamları nedeniyle kriz yönetimi konusunda tecrübeli olduklarını ifade eden Konukoğlu, denizde ve gölde panik yapanın çırpındıkça suya teslim olduğu gibi, krizde de panikleyenin boğulacağına dikkati çekti.

Konukoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ekonomi yönetimini üstlenen bakanlar ve bürokratların, kriz sürecini çok iyi yönettiklerini ve Türkiye´yi küresel kriz ortamında dünyanın gıptayla izlediği performansı sergilemesini sağladıklarını kaydetti. Yunanistan, İtalya ve İspanya başta olmak üzere birçok ülkenin batmamak için çaba gösterdiği bir süreçte Türkiye´nin büyümesini kesintiye uğratmadığını anlatan Konukoğlu, Türkiye, küresel kriz ortamında nasıl büyüme sağlanacağını dünyaya ispatlıyor. Türkiye, başarılı kriz yönetimi ile hemen her ülkenin takdirini kazanıyor ve dikkatini çekiyor. diye konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.