Körfez Yüzücülerle Şenlendi

09 Temmuz 2011 Cumartesi 17:05
Körfez Yüzücülerle Şenlendi










Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde yapılan Avrupa Açık Su Yüzme Kupası 4.Ayak Yüzme Yarışlarının 2.si bu yıl Karamürsel açıklarında yapıldı.Yarışmalara Erkeklerde Türkiye, Almanya, Çek Cumhuriyeti, İsrail, İspanya, Slovakya, Güney Kıbrıs, Ukrayna bayanlarda Almanya, Çek Cumhuriyeti, Hollanda, İrlanda, İsrail, İspanya, Litvanya, Ukrayna, Avusturya ve Türk Milli Takımı sporcuları kulaç attı. Avrupa Genelinde 8 ayrı kentte yapılan yüzmenin açık su kategorisindeki en prestijli yarışında bayanlarda on erkeklerde 8 bayanlarda ise 10 ülke yarıştı.

Önceki yıllarda Değirmendere açıklarında geçen yıl ise Sekapark'ta yapılan Uluslararası Kocaeli Açık Su Yüzme Kupası bu yıl Karamürsel açıklarında yapıldı. LEN-Avrupa Yüzme Birliği programında da alınan Geleneksel yarışa 17 Yaş üstü erkekler ile 16 Yaş üstü bayan yüzücüler katıldı. Ülkelerin Milli takımlarla temsil edildiği müsabakalarda sporcular 2,5 kilometrelik dikdörtgen şeklindeki parkurda iki tur yüzdü. Karamürsel iskele önünde yapılacak yarışta ilk 5 sırayı alan yüzücülere toplam 2500 Euro ödül dağıtıldı.Müsabakalar sonucunda bayanlarda İspanya'dan Yurema Requena birinci, Almaya'dan Svenja Zihsler ikinci, Polonya'dan Natalia Charlos üçüncü, İspanya'dan Xenia Vilarino dördüncü, Almanya'dan Annika Wunram beşinci oldu. Erkeklerde ise Avusturya'dan Matthias Schweinzer birinci, İspanya'dan Yonatan Castet ikinci, Almanya'dan Hendrik Rijkens üçüncü, İspanya'dan Antonio Arroyo dördüncü yine Arroya ile aynı anda finişi geçen Almanya'dan Joseph Kleindl dördüncü oldu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.