KOSGEB, yeni girişimci adaylarını ortaya çıkarmayı hedefliyor

04 Aralık 2012 Salı 11:12
KOSGEB, yeni girişimci adaylarını ortaya çıkarmayı hedefliyor






KARS (CİHAN)- Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme idaresi Başkanlığı (KOSGEB) Kars Müdürlüğü, Kafkas Üniversitesi (KAÜ) ve Halk Bankası İşbirliği ile `Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi' başlattı.

KOSGEB Kars İl Müdürü Mustafa Işık, 3 ile 13 Aralık arasında yapılacak olan `Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi´ ile yeni girişimci adaylarını ortaya çıkarmayı amaçladıklarını söyledi.

Işık, bu eğitime katılarak `Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifikası´ almaya hak kazanan yeni girişimci adaylarının KOSGEB tarafından desteklenen sektörlerde, kendi iş yerlerini kuracakları zaman KOSGEB Kars Hizmet Merkezi Müdürlüğü'ne müracaat ederek 30 bin TL geri ödemesiz destek alabileceklerini ve 24 ay içerisinde sabit yatırım desteği olarak da, 70 bin TL geri ödemeli sıfır faizli kredi kullanabileceklerini kaydetti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.