Köylülerinden Kemal Unakıtan´a böbrek desteği

11 Ocak 2013 Cuma 16:59
Köylülerinden Kemal Unakıtan´a böbrek desteği






EDİRNE (CİHAN)- Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan´a, Edirne´deki köylülerinden böbrek desteği geldi.

Edirne'nin Musabeyli köyünden Ercan Beyazkoç, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Edirne İl Başkanlığı´nda düzenlenen toplantıda, 18 yaşından büyük 40 yaşından küçük kadın erkek herkesin Unakıtan'a böbreğini bağışlamaya hazır olduğunu dile getirdi.

Gazeteciler Günü dolayısıyla AK Parti Edirne İl Başkanlığı´nda düzenlenen etkinlikte, AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu ve İl Başkanı Müjdat Kahve ile birlikte açıklama yapan Ercan Beyazkoç, eski Maliye Bakanı'nın rahatsız olduğunu hatırlattı. Beyazkoç, köy halkı olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Köylülerden 18 yaşından büyük, 40 yaşından küçük kadın-erkek herkesin iki böbreğinden birini kendisine bağışlamak istediğini anlatan Beyazkoç, milletvekilinden bu desteklerini Unakıtan'a iletmesini istediklerini ifade etti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.