Küçük Umut'un cesedi kuyuda bulundu

Manisa’nın Akhisar İlçesi’nde 4 gündür kayıp olan ilkokul 3. sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Umut Zambak'ın cesedi su kuyusunda bulundu.

29 Nisan 2014 Salı 10:08
Küçük Umut'un cesedi kuyuda bulundu






Küçük Umut'un cesedi kuyuda bulundu

Manisa’nın Akhisar İlçesi’nde 4 gündür kayıp olan ilkokul 3'üncü sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Umut Zambak, evine yaklaşık 500 metre uzaklıktaki su kuyusunda cesedi bulundu.
Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bugün saat 02.00 sıralarında, İstanbul- İzmir Karayolu kenarındaki Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’na (TCDD) ait lojmanların bahçesinde, eskiden kara trenlere su vermek için kullanılan su kuyusunda erkek çocuk cesedi olduğu ihbarı geldi. Bunun üzerine Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve İzmir Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grubu’ndan yardım istendi.

CESEDİ SU KUYUSUNDA BULUNDU

Sabah saatlerinde, üzerinde su deposu kuleleri bulunan, 17 metre derinliğindeki kuyuda arama çalışması başlatıldı. İçinde 2 metrelik su bulunan kuyuya İzmir Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grubu’ndan iki dalgıç inerek, halatla bağladıkları çocuğun cesedini çıkardı. Ayağındaki kırmızı ayakkabılarından, cesedin, geçen cuma gününden beri kayıp olan Atatürk İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencisi Umut Zambak’a ait olduğu belirlendi.

ACI HABERİ ALAN AİLE YIKILDI

Acı haberi alan dede 60 yaşındaki Ahmet Ali Kaya ile Antalya’dan gelen teyze Semra Kaya, olay yerinde birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü. Cesedi görmek isteyen dede Kaya’ya polis izin vermedi.

Manisa’daki bir beyaz eşya fabrikasında çalışan baba 35 yaşındaki Hasan Hüseyin Zambak'ın ise sabah gelen başka bir ihbar üzerine çocuğunu aramak üzere Akhisar Endüstri Meslek Lisesi arkasındaki araziye gittiği, ceset bulunduğu sırada da orada olduğu öğrenildi.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.