Kuşadası'nda fırtına ve sağanak yağış etkili oldu

04 Aralık 2012 Salı 10:33
Kuşadası'nda fırtına ve sağanak yağış etkili oldu






AYDIN (CİHAN)- Aydın'ın Kuşadası ilçesinde dün geceden beri etkili olan fırtına sebebiyle bazı yerlerde elektrik kesildi. Ana su boru hattında meydana gelen arıza da ilçenin büyük bölümünü susuz bıraktı.

Kuşadası körfezinde dün gece şiddetini artırarak devam eden fırtına sebebiyle denizde dev dalgalar oluştu. Balıkçı tekneleri, barınakta mahsur kaldı. İlçe merkezinin büyük bölümüne su sağlayan ana boru hattındaki arıza sebebiyle su kesik. Kuşadası Belediyesi Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamada, Türkmen, Bayraklıdede ve Ege mahallelerinin tamamı, Salı Pazarı ve Sanayi Sitesi civarıyla İkiçeşmelik Mahallesi´nin üst bölümlerinde zorunlu olarak su kesintisine gidildi. Şiddetli yağmur ve fırtınaya rağmen ekipler, sabaha kadar çalışarak patlayan ana boruyu değiştirme çalışmasına aralıksız devam etti. Kesintisi yapılan bölgelere, öğleden sonra su verilmeye başlanacak. denildi. Fırtına ve sağanak yağmur, enerji nakil hatlarına da zarar verdiği için elektrik kesintisi yaşandı. Meteoroloji yetkilileri, ilçede sağanak yağışın aralıklı olarak üç gün daha etkili olmasının beklendiğini, Kuşadası körfezinde de ise fırtınanın etkili olacağını bildirdi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.