Ladikliler, Başkent'te bürokrat hemşehrileriyle buluştu

03 Aralık 2012 Pazartesi 16:07
Ladikliler, Başkent'te bürokrat hemşehrileriyle buluştu






SAMSUN (CİHAN)- Samsun Ladikli Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği (LAYSİAD) yönetim kurulu üyeleri ve Akdağ Yatırım AŞ yöneticileri, Ankara´da görev yapan bürokrat hemşehrileri ile buluştu.

Ladikli Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği (LAYSİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri ile Akdağ Yatırım AŞ Yönetim Kurulu üyeleri, Ankara´da görev yapan Ladikli bürokratlarla bir araya geldi. Tavacı Recep Usta Restoran´da gerçekleşen buluşmaya Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Fatih Acar, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Arslan Karanfil, Tapu Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Kanal, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdür Yardımcısı Ali Savaş Karamangil ile Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt katıldı.

KARABÜK´TEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Birlik ve hemşehri dayanışmasının güzel bir örneğinin sergilendiği buluşmada konuşan Ladikli Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği (LAYSİAD) Başkanı Süleyman Karabük, derneklerinin kuruluş amaçları ve yaptıkları çalışmalar hakkında bürokrat hemşehrilerini bilgilendirdi. Konuşmasında LAYSİAD'ın bir kültür derneği olmaktan öteye iktisadi hedefleri olan bir dernek olduğuna vurgu yapan Başkan Süleyman Karabük, Türkiye´nin dört bir tarafında görev yapan Ladikli üst düzey bürokratlarımız var. Bugün her biri görevlerinde üstün başarılı Ankara´daki hemşehrilerimizle bir arada olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Sizler, diğer illerde görev yapan başarılı bürokratlarımız gibi ilçemizin gururusunuz. LAYSİAD olarak her zaman yanınızdayız ve yanınızda olmaya devam edeceğiz. İnşallah bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz. dedi.

ORTAK AMAÇ LADİK´E HİZMET

Derneklerinin kuruluş amaçlarının Ladik ilçesine ve halkına katkı sağlamak olduğunu belirten Süleyman Karabük, Sizlerin de bildiği gibi güzel ilçemiz Ladik turizm açısından potansiyeli en yüksek yerleşim yerlerinden bir tanesi. Dolayısıyla turizm adına yönelik yaptığımız her çalışma ilçemizin ekonomisine güç katacak seviyeye getirmeyi hedefledik. Daha yeni kurulan bir dernek olmamıza rağmen başarılı çalışmalara imza attık. Belediyeden 29 yıllığına kiraladığımız Hamamayağı Tesisleri´nin işletmesini yürütmekteyiz. Hedefimiz burayı turizme kazandırmak. Epey mesafe aldığımız bu konuda ve diğer hedeflediğimiz projeleri de yine tek tek hayata geçireceğiz. Bu projelerde sizleri de yanımızda görmek bizlere güç verecektir. diye konuştu.

Akdağ Yatırım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Zeybek de, yürüttükleri çalışmalar hakkında hemşehrilerini bilgilendirdi. Ankara´da görev yapan Ladikli bürokratlar ise organizasyondan dolayı LAYSİAD yönetimine teşekkür ederek, Uzakta olsak bile hemşehrilerimizin desteğini hissetmek çok güzel bir duydu. Hepimizin ortak amacı ülkemiz için güzel hizmetler yapabilmek. Koltuklar gelip geçici. Buradan gittiğimizde arkamızda güzel hizmetler, eserler bırakabilirsek ne mutlu bize. Aynı zamanda bugünkü birlikteliğimiz ayrıca birlik ve beraberlik ruhumuzun da ne kadar kuvvetli olduğunun göstergesidir. Bu gücün artarak devam etmesini diliyoruz. İnşallah hep birlikte bunu başaracağız. Hemşehrileriniz olarak tıpkı bundan önce olduğu gibi yapılan her çalışmada paydaşınız olacağımızdan şüpheniz olmasın. dedi.

Belirlenecek bir tarihte LAYSİAD üyelerinin tamamının katılımıyla Ladik´te geniş katılımlı toplantı yapılmasına karar verildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.