Magazinde en çok konuşulan isim Jennifer Lopez oldu

03 Aralık 2012 Pazartesi 15:37
Magazinde en çok konuşulan isim Jennifer Lopez oldu






İSTANBUL (CİHAN)- Medya Takip Merkezi (MTM)´nin yaptığı araştırmaya göre, Kasım ayında en çok konuşulan ünlü Jennifer Lopez oldu. Magazin gündeminde en çok konuşulan diğer isimler ise Acun Ilıcalı ve Hülya Avşar.

MTM´nin yaptığı magazin gündemi araştırmasına göre Latin şarkıcı Jennifer Lopez, Türkiye'de ayın en çok konuşulan ünlü ismi oldu. Ataköy Atletizm Arena´da verdiği konser ile büyük ilgi toplayan Lopez, 3 bin 808 haber ve yazıda yer alarak diğer ünlüleri geride bıraktı. Magazinsel olarak basında yer alan diğer isimlerden, Acun Ilıcalı 2 bin 293 haberle ikinci, Hülya Avşar 2 bin 249 haberle üçüncü oldu.

Araştırmaya göre şarkıcı Özcan Deniz yeni filmi `Evim Sensin´in etkisi ile 2 bin 206 haberle gündemde yer alırken, Sezen Aksu 2 bin 52 haberle en çok konuşulan isimler arasında oldu. Aksu, açlık grevleri hakkındaki açıklamalarıyla gündemde yer almıştı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.