Malatya'nın 'büyükşehir' olması Meclis'te kayısı ile kutlandı

06 Aralık 2012 Perşembe 14:33
Malatya'nın 'büyükşehir' olması Meclis'te kayısı ile kutlandı






ANKARA (CİHAN)- AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 'büyükşehir' statüsüne kavuşan Malatya'nın doğunun cazibe merkezi olmaya devam edeceğini belirterek, Meclis'te kayısı dağıttı.

Meclis'te basın toplantısı düzenleyen Çalık, THY'nin tüm uçuşlarında kayısı ikram edeceğini hatırlattı. Kayısının Malatya ile özdeşleştiğini ve kentin önemli bir ekonomik ürünü olduğunu aktaran Çalık, Malatya'da 40 bin ailenin kayısı ile geçimini sağladığını, yılda 760 bin ton yaş kayısı üretildiğini kaydetti.

ERKEKLERİN ŞİDDET KONUSUNDA ÇOK CİDDİ EĞİTİME İHTİYACI VAR

Açıklamasının ardından basın mensuplarının eşinin şiddetine maruz kalan AK Parti Ağrı Milletvekili Fatma Salman'la ilgili sorusuna Çalık, Kadınların, çocukların veya dezavantajlı grupların maruz kaldığı şiddeti ortadan kaldırmak için herkesin ortak mücadele etmesi gerekiyor. Ben diliyorum, Fatma Hanım'ın böyle bir hadisesi olmamıştır. Olduysa da bu hepimizin başına gelebilecek bir hadise. Maalesef psikopat erkeklerin yüzünden 'bütün erkekler' zan altında kalıyor. Her iki kadından birinin şiddete maruz kaldığı bir dünya fotoğrafını hep birlikte ortadan kaldırmamız gerekiyor. Erkeklerin bu konuda çok ciddi eğitime ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. dedi.

Çalık, basın toplantısı sonrasında basın mensuplarına kayısı ikram etti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.