Malatya´ya modern nikah sarayı yapılacak

03 Aralık 2012 Pazartesi 15:31
Malatya´ya modern nikah sarayı yapılacak






MALATYA (CİHAN)- Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ceyhan, hava lojmanları kavşağı yakınında, 70 dönümlük alanda modern iki salonu barındıracak bir nikah sarayı yapacaklarını belirtti.
Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) İnşaat Komitesi üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ceyhan'ı ziyaret etti. Ceyhan, makamındaki ziyarette, nikah sarayı, sanat sokağı, spor ve yaşam merkeziyle ilgili bu yıl ağırlıklı çalışma yapılacağını belirtti.
Malatya Belediye binasıyla Malatya Park Alışveriş Merkezi arasındaki alana Sanat Sokağı kurulacağını bildiren Ceyhan, sanatsal faaliyetlerin gerçekleştirileceği, sergilerin düzenleneceği sokağın çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.
Hava Lojmanları kavşak bölümüne yeni bir nikah sarayı yapacaklarını belirten Ceyhan, 70 dönümlük alanda modern iki salonu barındıracak yapının ihalesini bu yıl gerçekleştireceklerini vurguladı.
Şehrin batı girişini yeniden düzenleyeceklerini anlatan Ceyhan, Malatya'nın aslında ciddi bir çevre yolu sorunu vardır. Ne kadar alt geçit yapılırsa yapılsın trafik sorununa çözüm olmaz. Bunun yanı sıra mahallelerde yapılmakta olan alt ve üst geçitler, kaldırım onarım ve yapımından dolayı şehir içi trafiğinde de sorun yaşanıyor. Ama bu sorunlar çözülemeyecek sorunlar değildir. Belediyemiz karayollarıyla sürekli irtibat halinde kalarak en kısa sürede trafiği rahatlatma yoluna gidecektir. dedi.
Malatya Aktif İşadamları Derneği Başkanı Yardımcısı Ömer Yıldız da Malatya'nın büyükşehir olacağını hatırlatarak, bunun hem ekonomik hem de marka değeri açısından faydalı olacağını söyledi. Ancak büyükşehirin getirdiği vergiler ve artışlardan kimsenin bahsetmediğini ifade eden Yıldız, emlak vergileri gibi pek çok vergide oranların ciddi şekilde artacağının göz ardı edilmemesi gerektiğini belirtti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.