Manda ve eşek yüzünden kaza: İki ölü

17 Temmuz 2011 Pazar 14:13
Manda ve eşek yüzünden kaza: İki ölü






Kulu'da trafik kazası: 1 ölü, 8 yaralı
Konya'nın Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ahmet Özdil idaresindeki 06 E 1461 plakalı otomobil, Kulu'ya bağlı Tavşançalı beldesi yakınlarında, yola çıkan eşeğe çarptıktan sonra sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen Mustafa Ciğer yönetimindeki 34 VT 7441 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, her iki sürücü ile 34 VT 7441 plakalı otomobilde bulunan Ayhan Türkoğlu Ciğer ve Elvan Ciğer, 06 E 1461 plakalı otomobilde bulunan Ayşe Özdil, Fatma Özdil, Fatma Merve Nur Ağımış (13), Sevciye Özdil Ağımış (40) ve Ahmet Muhammed Ağımış (14) yaralandı.

Yaralılardan sürücü Ahmet Özdil, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Ambulanslarla hastanelere kaldırılan diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İstanbul'da mandaya çarptı canından oldu
Eyüp'te otomobiliyle akraba ziyaretinden dönen şahıs, ışıklandırması olmayan yolda önüne çıkan mandaya çarptı. Henüz kazanın şokunu atlatamadan kullandığı otomobille seyir halinde iken bir kamyonun çarpması sonucu dae sürücü hayatını kaybetti.

Kaza saat 00.30 sıralarında Göktürk Yolu üzeri İSTAÇ sapağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fehmi Gürses, 34 DA 0240 plakalı otomobille eşi Nebehat, oğulları Anıl ve Furkan ile akraba ziyaretinden evlerine gitmek için yola çıktı. Göktürk Yolu üzerinde ilerlerken, ışıklandırması olmayan yolda önüne bir manda çıktı. Mandayı göremeyen ve aracın kontrolünü kaybeden Gürses hızla mandaya çarptı. Birkaç dakika sonra da İhsan keskin yönetimindeki 34 VF 3989 plakalı kamyon Fehmi Gürses'in aracına çarptı. Kazayı fark eden sürücüler sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Fehmi Gürses'e yaklaşık yarım saat kalp masajı yaptı. Bütün müdahalelere rağmen Gürses kurtarılamadı.

Kamyonette bulunan ve hafif yaralanan Gülüzar Keskin, oğlu Caner Keskin Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kaldırıldı. Otomobildeki Nebehat Gürses oğulları Anıl ve Furkan Gürses ise Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazada yola çıkan manda da telef oldu. Olay yerinde inceleme yapan polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.