Marmaris'te yangın hızla yayılıyor

Marmari'e bağlı Beldibi'nde bir evin balkonunda piknik tüpü yüzünden çıkan yangın ormana sıçradı. Çok sayıda evi tehdit eden yangın rüzgarla birlikte hızla yayılıyor.

19 Ekim 2014 Pazar 22:14
Marmaris'te yangın hızla yayılıyor






Marmaris'te yangın hızla yayılıyor

Beldibi'nde bir evin balkonunda piknik tüpü yüzünden çıkan yangın ormana sıçradı. Çok sayıda evi tehdit eden yangın rüzgarla birlikte hızla yayılıyor.

Marmaris Beldibi Mahallesi'nde bir evin balkonundaki piknik tüpünün patlayıp ormana düşmesi sonucu yangın çıktı.

Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Alevler yerleşim merkezlerini tehdit ediyor. İtfaiye ekipleri sert rüzgar nedeniyle güçlükle çalışıyor.

Yerleşim yerlerine yakınlığıyla vatandaşları tedirgin eden yangını söndürmek için çalışmalar sürdürülürken, evlerin bulunduğu bölgede arazözlerle önlem alındı.
Son Güncelleme: 19.10.2014 22:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ceylin 2014-10-19 23:46:28

bu isin altında bi bok var kesinlikle neymis tüpü ormana atmışlar yangın ondan çıkmış. hangi salak bunu yapar? 2 seneye otel dikerler oraya