Merkez Parti bürosuna silahlı saldırı

28 Aralık 2014 Pazar 14:05
Merkez Parti bürosuna silahlı saldırı






Merkez Parti bürosuna silahlı saldırı

Son dönemde seçim hazırlıklarına yoğun şekilde hazırlanan Merkez Parti bürolarına saldırılar da başladı. Ankara Çankaya İlçesi Yakup Abdal Köyü İrtibat Bürosuna akşam saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi.

Saldırganlar Elmadağ yolu üzerindeki Merkez Parti bayrakları ve flamalarının bulunduğu İrtibat Bürosuna pompalı tüfekle ateş ettiler. Binada kimsenin olmaması nedeniyle yarıla ya da ölü olmayan saldırıda, Jandarma incelemelerde bulundu. Merkez Parti Genel Sekreteri Yaşar Yazıcıoğlu ve Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Haluk Pirimoğlu olay yerine giderek Jandarmadan bilgi aldı. Pirimoğlu yaptığı açıklamada “Son günlerde AKP’nin proje partisi olduğuna dair yapılan açıklamalardan sonra böyle bir saldırı olduğunu düşünüyoruz. Umarım öyle değildir. Tüm camiamıza geçmiş olsun diyorum”
Son Güncelleme: 06.02.2017 19:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.