Minev´in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi

06 Aralık 2012 Perşembe 18:29
Minev´in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi






ANTALYA (CİHAN)- Medical Park Antalyaspor´un başarılı oyuncusu Veselin Minev, ailevi sebeplerden dolayı sözleşmesini karşılıklı olarak feshederek takımdan ayrıldı.

Medical Park Antalyaspor'dan yapılan yazılı açıklamada, Bulgar oyuncu Veselin Minev'in ailevi sebeplerden dolayı takımdan ayrılmak istediği, yapılan görüşmede sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği bildirildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

2011-2012 sezonundan itibaren kulübümüz kadromuzda yer alan profesyonel futbolcumuz ve ayni zamanda Bulgaristan Milli takim oyuncusu Veselin Minev ailevi sorunları nedeniyle takımımızdan ayrılmak istemiş , bunun neticesinde kulübümüzle yapılan görüşme sonucunda Minev'in sözleşmesine karşılıklı olarak feshedilmiştir. Minev'e geçtiğimiz 1,5 yılda kulübümüze verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederken, bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.