Muratcan Güler ve Nedim Yücel Telekom'da

10 Temmuz 2011 Pazar 14:06
Muratcan Güler ve Nedim Yücel Telekom'da






ANKARA (CİHAN)- Türk Telekom Basketbol Takımı yeni sezon için ilk transferleri olan Nedim Yücel ve Muratcan Güler ile sözleşme imzaladı. Türk Telekom Genel Müdürlüğü'nde gerçekleşen imza törenine yıldız oyuncuların ile birlikte Yönetim Kurulu üyesi Dr. Sinan Binbir'de katıldı. Tecrübeli oyuncalar ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere iki yıllık sözleşme imzalandı. Yeni bir kadro ile sezona başlayacaklarını dile getiren Dr. Sinan Binbir Muratcan ve Nedim hakkında, Transfere iki yerli oyuncuyla başlamak sevindirici. Yakından tanıdığımız iki oyuncumuza da güvenimiz tam, ikisinin de formamıza yakışan bir performans sergileyeceklerinden eminiz. Kulübümüze her türlü desteği vermeye hazır olan bir yönetimimiz var. Yönetimimiz adına oyuncularımızın iyi bir sezon geçirmelerini ve başarıyla ter dökmelerini diliyoruz. Yorumunu yaptı.

TİMUÇİN MERİÇ UMUTLU

İmza töreninde ilk transferini gerçekleştirmenin sevinici taşıyan Antrenör Timuçin Meriç ise, Transfer sezonuna Muratcan Güler ve Nedim Yücel'e imza attırarak başladık. İlk transferimize tanıdığımız oyuncularla başlamak sevindirici.'' diyerek şunları söyledi:''Muratcan Güler çok yakından tanıdığımız ve takımımızda daha önce ter dökmüş bir oyuncu. Muratcan'ın iyi bir oyuncu olduğunu biliyoruz ve ona güvenimiz tam. Mücadeleci ve hırslı bir oyun tarzı olan Nedim'le de çalışmak için sabırsızlanıyoruz. İki oyuncumuza da yeni sezonda başarılar diliyorum. Yeni sezon için yerli ve yabancı transfer çalışmalarına tam mesaiyle devam ediyoruz. Yakın zamanda anlaşmak üzere olduğumuz oyuncuların transferlerini sonlandırıp, kadromuzu en iyi şekilde kurmayı hedefliyoruz.

MURATCAN GÜLER: ANKARAYA'YA DÖNMEK SEVİNDİRİCİ

Mavi - beyazlı formayı yeniden giymek için sabırsızlanan Muratcan Güler, Sevdiğim ve tanıdığım Ankara'da Türk Telekom için mücadele vermek için sabırsızlanıyorum. Yeniden aynı takımda çalışmak hem kendi adıma hem de kulübüm adına büyük bir avantaj. Arkadaşım Nedim ile beraber imzaladık ve beraber mücadele edeceğiz. İyi bir sezon geçirmek en büyük isteğim. yorumunda bulundu.

Kariyerine İTÜ'de başlayan başarılı oyun kurucu Muratcan Güler, sırasıyla Beşiktaş, Ülker, Galatasaray ve Pınar Karşıyaka formalarını giymesinin ardından 2006-2008 yılları arasında iki sezon Türk Telekom'da mücadele etmişti. Tekrar eski takımı Beşiktaş'a dönmüş ve geçen sezonda Antalya Büyükşehir Belediye'de 32 maçta 11 sayı 7 ribaund ve 3,5 ortalamasıyla oynadı. Babası da basketbol oyuncusu olan Güler, kardeşi Sinan Güler gibi iyi bir savunmacı olarak da tanınıyor. Güler aynı zamanda basketbol liginde 3000. sayısına ulaşmayı başardı.Türk Telekom'da ilk defa forma giyecek olmanın heyecanını yaşadığını belirten Nedim Yücel ise, Ankara'da ilk kez oynayacağım. Ankara seyircisine özledikleri basketbolu seyrettirmek için takım arkadaşlarımızla birlikte çaba göstereceğiz. Yönetimimize ve teknik ekimize bizi güvendiklerini için teşekkür ediyorum. Takımda en iyi şekilde mücadele etmeye hazırım. şeklinde konuştu.

Kariyerine 1991 yılında Beşiktaş alt yapısında başlayan Nedim Yücel, forvet pozisyonunda oynuyor.

 Beşiktaş'ın dışında Pınar Karşıyaka ve Antalya Büyükşehir Belediye'de oynayan başarılı forvet, geçen sezonunu Mersin Büyükşehir Belediye'sinde geçirdi. Burada oynadığı 29 maçta 13 sayı ve 11 ribaund ortalamasını yakaladı. Milli formayı 10 kez taşıma şansı bulan Yücel, atletik yapısı ve ribandlardaki üstünlüğü ile dikkat çekiyor. CİHAN

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.