Nevşehir'de Balon Kazası, 1 ölü 5 turist yaralı

Kapadokya'da turistleri taşıyan gezi balonu rüzgara kapıldı. Yönünü kaybeden balon karayolu yakınlarına sert iniş yaptı, faciada 1 ölü var 5 turist yaralı.

17 Aralık 2014 Çarşamba 10:14
Nevşehir'de Balon Kazası, 1 ölü 5 turist yaralı






Nevşehir'de Balon Kazası, 1 ölü 5 turist yaralı

Nevşehir Göreme'de Kapadokya'nın eşsiz güzelliğini görmek için havalanan turistleri taşıyan balon rüzgara kapıldı. Yönünü kaybeden balon karayolu yakınlarına sert iniş yaptı, faciada 1 ölü var 5 turist yaralı.

RÜZGAR SÜRÜKLEDİ

Alınan bilgiye göre, sabah 07.00 sıralarında Göreme beldesinden tur için havalanan özel bir şirkete ait sıcak hava balonu, Avanos-Nevşehir karayolu yakınlarında rüzgarın etkisiyle Karadağ mevkisine sert iniş yaptı. 

Kazada ilk belirlemelere göre, bir turist öldü, 5 turist yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla kentteki hastanelere sevk edilirken, balon şirketinin çalışanları görüntü almak isteyen basın mensuplarına engel oldu.   
Son Güncelleme: 17.12.2014 10:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.