Nuh Albayrak, Star'da Genel Yayın Yönetmeni oldu..

Türkiye Gazetesi ile yollarını ayırarak Star Gazetesi'ne geçen gazeteci yazar Nuh Albayrak, vekaleten genel yayın yönetmenliği koltuğuna oturdu. AKŞAM Gazetesi künyesinde ise henüz değişiklik olmadı.

25 Kasım 2014 Salı 00:40
Nuh Albayrak, Star'da Genel Yayın Yönetmeni oldu..






Nuh Albayrak, Star'da Genel Yayın Yönetmeni oldu..


AKŞAM ve Star gazetelerinde yaşanan depremin ardından her iki kurumda da yeni yapılanma süreci başladı. Türkiye Gazetesi ile yollarını ayırarak Star Gazetesi'ne geçen gazeteci yazar Nuh Albayrak, vekaleten genel yayın yönetmenliği koltuğuna oturdu.
Türkiye Gazetesi'nin yeniden yapılanma sürecinde Enver Ören'in vefatı sonrasına kadar Genel Yayın Yönetmenliği görevini sürdüren Albayrak yapılan son atılım sonrası İhlas'la yollarını ayırmıştı.

Star'da yaşanan değişimin ardından Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak, kurumdaki yeniden yapılanmayla ilgili basın açıklaması yaptı. Sancak açıklamasında Mustafa Karaalioğlu ve Yusuf Ziya Cömert'e teşekkür etmesi dikkat çekti. Açıklamada şu görüşlere yer verildi;
'Star Medya Grubu’nun bu yeniden yapılanma dönemi kapsamında gerçekleşen ilk büyük değişiklik, grubun yeni organizasyon şemasında Medya Grup Başkanı pozisyonunun artık devam ettirilmeyecek olmasıdır.
Uzunca bir süredir Star Medya Grubu Başkanı olarak Türkiye’nin yenilenmesi sürecine gerek gazetecilik gerekse de yöneticilik kimliği ile önemli katkılar sunan Sayın Mustafa Karaalioğlu’na şimdiye kadar yaptığı bu değerli katkılar nedeniyle teşekkürü bir borç bilirim.

Star Medya Grubu’nun Türkiye ile birlikte yenilenmesi, gelişip değişmesi sürecinde üstlendiği rol ile Sayın Mustafa Karaalioğlu medya grubumuzun tarihine geçmiş ve bu başarı öyküsünün sembol isimlerinden biri olmuştur.

Sayın Karaalioğlu’nun bundan sonraki yaşamında da Yeni Türkiye için hizmet etmeye devam edeceğine olan inancım tamdır.

Grubumuz bünyesinde gerçekleşen bu yeniden yapılanma süreci ile organizasyon modelimizde değişikliklerin olmasının yanı sıra bazı görev değişiklikleri de söz konusudur.

Medya grubumuz bünyesinde yer alan ve bu değişim sürecinin önemli bir markası olan gazetemiz Star’ın Genel Yayın Yönetmeni olan Sayın Yusuf Ziya Cömert’e de bugüne kadar gösterdiği başarılı yönetim anlayışı ve kıymetli yol arkadaşlığı için teşekkür ederim.

Yeniden yapılanma sürecimizde Star Gazetesi’nin yeni Genel Yayın Yönetmeni daha ileriki bir dönemde belli olacaktır. Gazetemizin kısa zaman içerisinde belirlenecek olan yeni Genel Yayın Yönetmeni görevine başlayana kadar bu görev vekaleten sürdürülecektir.'
Son Güncelleme: 25.11.2014 00:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bir gazeteci 2014-11-26 22:28:24

simdidrn gecmis olsun star'a. turkiye'deki gibi orada da atilim yaparsa star'in bittiginin resmidir...