ODTÜ Mezuniyet töreninde çirkin pankart

ODTÜ mezuniyet töreninde Ramazan ve dini değerlere saygısızlıkta sınır tanımayan küçük bir grubun açtığı pankart sosyal medyada vatandaşların sert tepkisine neden oldu

30 Haziran 2015 Salı 12:45
ODTÜ Mezuniyet töreninde çirkin pankart






ODTÜ Mezuniyet töreninde çirkin pankart

Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nin mezuniyet töreninde bir grup züppenin açtığığı pankart sosyal medyada paylaşılınca vatandaşların sert tepkisini çekti. ODTÜ'de gerçekleşen mezuniyet töreninde açılan pankartların birinde Ramazan ayına kelime oyunu ile saygısızlık yapıldı.

ODTÜ'de düzenlenen törende mezun olan öğrencilerden bir grup açtıkları pankartla mizah kılıfıyla Ramazan ayına açıkça hakaret etti. Ramazan ayında camilerin minareleri arasına asılan mahyalar ile gönderme yapılan pankarta "On bira yın mezunu" yazıldı.

KELİME OYUNUYLA SAYGISIZLIK

Kelime oyunuyla Ramazan ayı üzerinden bira vurgusu yapılan pankart sosyal medyada büyük tepki topladı. Fotoğrafta dini değerlerle alay eden kendini bilmezlere tepki gösteren vatandaşların yorumları bazen hakaret sınırlarını da aştı
Son Güncelleme: 30.06.2015 12:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.